SKUPINA A

HALENKOV – HOVĚZÍ 1:3 (1:0)
Hovězí přetlačilo ve druhém poločase domácí Halenkov. „Dnes jsme šli do utkání v dobrém složení sestavy a chtěli jsme doma naplno bodovat. V prvním poločase se hrálo nahoru dolů. Hostům chytil tři tutovky náš brankář Jan Maliňák. My jsme dali branku a měli šanci na zvýšení náskoku. Ve druhém poločase chtělo Hovězí víc vyhrát než my. Na šance to byl remízový zápas, ale hosté šli více za třemi body,“ řekl trenér Halenkova Jan Ondrušík.
„Jsme rádi za tři body a já osobně obzvláště, protože jsem při výhře stál v brance. My jsme měli v prvním poločase dvě šance, Koňařík mířil vedle a Kováře ale vychytal domácí brankář Maliňák. Halenkov dal branku a dost hrozil jejich Zádilský. Po přestávce jsme to otočili. Prosadili jsme se po rohu, přesném lobu a prostřelením brankáře. Měli jsme více ze hry,“ zhodnotil brankář Hovězí Marek Hučík.
Branky: 53. a 77. Zádilský, 67. Kostka. Rozhodčí: Vychodil – Zapletal, Novák. Diváků: 120.

CHORYNĚ – RATIBOŘ 0:1 (0:1)
Domácí se střelecky trápí. Zápas rozhodla pro hosty brankou do šatny posila z rezervy Kutěj. „Naše poslední zápasy jsou jako přes kopírák. Bez vstřelené branky nemůžeme myslet na body. V prvním poločase jsme čtyřicet minut hráli na polovině soupeře a stejně jsme šli do kabin za stavu 0:1, kdy jsme udělali chybu a soupeř ji potrestal. Ve druhém poločase jsme nic do hostující branky nedotlačili. Musíme se z toho dostat třeba již příští zápas s Prlovem,“ uvedl kouč Choryně Radim Žmiják.
Branky: 43. Kutěj. Rozhodčí: Měšťánek – Skalický, Veselý. Diváků: 79.

SEMETÍN – HORNÍ LIDEČ 0:3 (0:1)
Domácí nepotvrdili body z Hutiska. Zase to bylo z jejich strany střelecké trápení, které doposud neznali a provází je zatím celý podzim. „Byli jsme lepší po sedmdesát minut. Když ale nedáme z mnoha šancí ani jednu branku, nemůžeme vyhrát. Pořád mezi ofenzivními hráči marně hledáme střelce,“ vysvětlil hráč Semetína Vítězslav Sacher.
Branky: 17. Sporek, 79. Kliš, 83. Líňa. Rozhodčí: Pavlica – Straka, Gargulák. Diváků: 62.

PRLOV – LIDEČKO 1:3 (1:0)
Dobře rozehraný zápas domácí laxním přístupem ve druhém poločase trestuhodně ztratili. „Komplex z Lidečka se zase projevil. Mrzí mne, jak jsme utkání ve druhém poločase nezvládli. Ten první jsme měli vyhrát 4:1, ale když mineme i z malého vápna prázdnou branku, je to těžké. Dali jsme jen jednu branku, kterou jsme chtěli po přestávce potvrdit. Jenže hned z prvního útoku druhého poločasu soupeř trefil břevno. My jsme ho nastřelili také, ale pak přišel velký výpadek, kdy jsme byli při bránění laxní a nepřesní. Lidečko jen nakopávalo a přišlo ke třem brankám, které jsme soupeři svým špatným přístupem darovali. Přitom jsme se na to připravovali. První poločas jsme kanonýra hostí Aleše Číže pohlídali a on byl trenérem Hrbáčkem přesunut do zálohy. Darovali jsme tři body,“ mrzelo trenéra Prlova Antonína Trlicu.
Branky: 4. Sochora – 47. Buček, 66. Gargulák, 69. Aleš Číž. Rozhodčí: Dospěl – Skalický. Diváků: 150.

PROSTŘEDNÍ BEČVA – POLIČNÁ 0:2 (0:1)
V utkání dvou špičkových celků soutěže potvrdil hostující nováček z Poličné oprávněnost svého postavení. Nezávislým divákům se líbil výkon rozhodčího Bronislava Konečného. „Poličná byl fyzicky velmi dobře připravený soupeř. My jsme měli dnes dost smůly v zakončení, dali jsme dvě břevna a jednu tyčku. Možnosti měl i soupeř, ale i v jeho hře byly nepřesnosti. Inkasovali jsme první branku z dlouhého autu. Pak jsme vše vrhli do útoku. Ve druhém poločase jsme přeskupili řady a hráli vabank. Logicky jsme tam měli okna v obraně a jednou to soupeř potrestal,“ řekl kouč Prostřední Bečvy Zbyněk Jurajda.
„Jsme rádi za tři body se soupeřem, který bude patřit nahoru. Bečva trefila břevno a tyčku, i my jsme měli šance. Chválím kluky za vynikající přístup a odbojované utkání. Připravili jsme se na kvalitního dobře a to chceme zopakovat i další zápase proti Semetínu,“ sdělil trenér Poličné Radomír Kapusta.
Branky: 10. Marek, 83. Žniva. Rozhodčí: Konečný. Diváků: 220.

VALAŠSKÁ POLANKA – HUTISKO 6:1 (3:1)
Domácí byli jasným favoritem a to bez problémů potvrdili. „Po celých devadesát minut jsme zápas kontrolovali. Dali jsme Štrbíkem první dvě branky. Pak hostés nížili po krásné dalekonosné střele. Jinak jsme ale dominovali. Potvrdili jsme roli favorita,“ uvedl vedoucí mužstva Valašské Polanky Jan Tajzler.
Branky: 15. a 20. Štrbík, 43. Chuchma, 81. a 88. David Maček, 90. Petr Gilgas – 32. Miroslav Baroš. Rozhodčí: Dokoupil – Straka. Diváků: 200.

FRANCOVA LHOTA – SLAVIČÍN B 1:3 (1:2)
Hosté potvrdili vynikající formu také na horké půdě ve Francově Lhotě. „Prohrávali jsme po půlhodině 0:2. Pak jsme po faulu na Matušince snížili z penalty. Jinak nás soupeř v prvním poločase dvacet minut jasně přehrával, ale my jsme zazdili dvě tutovky. Ve druhém poločase jsme byli lepším celkem. Trefili jsme dvě spojnice, tři šance měl Chmela. Podali jsme dobrý výkon, ale na šance se nehraje. Bylo perfektní počasí, skvělá divácká kulisa, jen ty body nemáme,“ zhodnotil předseda Francovy Lhoty Josef Bambuch.
Branky: 33. Chmela – 29. a 83. Šebák, 31. Šmotek. Rozhodčí: Zubek – Pavlica. Diváků: 150.

Tabulka
1. Slavičín B 6 6 0 0 0 26:6 18
2. Valašská Polanka 6 5 1 0 0 26:4 17
3. Poličná 6 4 2 0 0 11:5 16
4. Horní Lideč 6 2 2 1 1 15:10 11
5. Prostřední Bečva 6 3 0 2 1 11:7 11
6. Lidečko 6 3 0 0 3 8:9 9
7. Prlov 6 2 0 2 2 11:11 8
8. Hovězí 6 2 1 0 3 11:17 8
9. Ratiboř 6 2 1 0 3 9:16 8
10. Choryně 6 1 1 1 3 9:13 6
11. Semetín 6 1 0 1 4 7:12 4
12. Francova Lhota 6 1 0 1 4 15:21 4
13. Halenkov 6 1 0 0 5 9:22 3
14. Hutisko 6 1 0 0 5 9:24 3

Ilustrační foto.
I. A třída: ani vyloučení Kvasice nepřibrzdilo, vyhrály šlágr v Ořechově

SKUPINA B

FRYŠTÁK - MLADCOVÁ 1:2 PEN. (0:0)
Ve Fryštáku na sebe narazila dvě silná mužstva. Zápas v prvním poločase ovšem příliš krásy nepobral. Ani jeden z týmů neoplýval pohybem a do střelby se hráči dostávali sporadicky. Druhá půle začala šokem pro domácí mužstvo. Minutu po rozehrávce poslal hosty do vedení Chludil. Fryšták dlouhé minuty hledal cestu k bráně Mladcové. Přestože byl aktivnějším mužstvem, gólové šance nepřicházely. Tlak domácích nakonec korunoval vyrovnáním v 77 minutě, kdy už se na hrotu pohyboval stoper Skalička, jenž po tlaku poslal utkání do penalt. V nich se hosté prosazovali bez potíží, naopak ve třetí sérii nedal za Fryšták Bednařík a v páté Sklenář. Mladcová tak brala bod navíc.
Branky: 77. Skalička - 47. Chludil. Rozhodčí: Svoboda – Brabec. Diváků: 126.
Fryšták: Mikel - Naňák (83. Okonkwo), Bednařík, Skalička, Holý (70. Rudolf) - Petráš, Hřebačka, Chudý, Sklenář - Vavruša, Ševčík (46. Lahola).
Mladcová: Kupka - Venený, Chludil (72. Višenka), Vyvlečka, Kahaja, Zapletal, Votava (86. Hoza), Lošťák, Dlabač (19. O. Blažek), Kraváček, M. Blažek.

SLAVKOV POD HOSTÝNEM - HOLEŠOV B 1:2 (1:1)
Skvělá návštěva 255 diváků sledovala derby mezi Slavkovem a Holešovem. Utkání lépe zahájili domácí, po dvaceti minutách se ale hostům povedlo vyrovnat. O výhře rezervy Holešova rozhodl deset minut před koncem bývalý hráč Kroměříže Ladislav Zakopal.
Branky: 7. Vrubel - 19. Menšík, 79. Zakopal. Rozhodčí: Dostálek. Diváků: 255.
Slavkov pod Hostýnem: Neradil - Šimčík (58. Darebníček), D. Krajcar, Ponížil, Vrubel, J. Krajcar, Kužel, Zámorský, Pavlica, Pálka, Sadil (84. Urbánek).
Holešov B: Oral - Šuba, Vaculík, Menšík (63. Leško), Hasala, Zakopal (86. Karol), Bačík, Paštěka, Marek (75. Machálek), Münster, Zaoral (90. Úlehla).

MALENOVICE - TEČOVICE 1:2 PEN. (1:0)
První poločas derby mezi Malenovicemi a Tečovicemi vyšel lépe domácích. Hosté dlouho marně hledali recept na prolomení střelecké smůly. Nakonec se jim to povedlo až deset minut před koncem zásluhou Michala Dorazína. V penaltovém rozstřelu se víc dařilo hráčům tečovického Bivoje.
Branky: 7. Vichorec - 80. Dorazin. Rozhodčí: Polaštík – Kýr. Diváků: 200.
Malenovice: Juráň - Střelec, Paták, Struška - Kostka, Dočkal (71. Torma), Menša, Hynčica - Bartek, Vichorec (88. Šenkeřík), Páleníček.
Tečovice: Jokl - Plachý, Kysučan, Sedláček, Chovanec - D. Dorazín, M. Dorazín, Šnajdr (54. Frkal), Balcárek - Vopatřil, Ondík.

LUŽKOVICE - ADMIRA HULÍN 3:4 PEN. (2:2)
První dvě branky v zápase vsítili domácí, k jejich smůle však jedna z nich byla do vlastí brány. Ve 28. minutě se konečně prosadila také Admira, kterou poslal do vedení Motal. Záhy ale srovnal Polepil, jenž proměnil také druhý pokutový kop. Po změně stran se Hulín zlepšil a Kubo vrátil hostům náskok zpět. Tři minuty před koncem ale Polepil završil hattrick a utkání dospělo do penaltového rozstřelu. Po něm se však z výhry přece jen radovala Admira.
Branky: 11. (pen.), 31. (pen.) a 87. Polepil - 24. Mičola (vl.), 28. Motal, 60. Kubo. Rozhodčí: Nuc – Klouda, Elšík. Diváků: 100.
Lužkovice: Bohm - Čekal, Čala, Mičola, Paták, Januš, Novotný, Světlík, Král, Gruber, Polepil.
Admira Hulín: Vajda - Jurášek, Čevora, Prokop, Motal, Zavadil, Miklík, Barták, Kubo, Hlaváč, Vaculík.

VESELÁ - KOSTELEC U HOLEŠOVA 7:2 (3:0)
Samotný zápas nevyzněl tak jednoznačně jako jeho konečný výsledek. Ovšem domácí útočné duo si tentokrát obulo střelecké kopačky a zničilo Kostelec sedmi brankami. Jan Žaludek se trefil čtyřikrát a hattrickem jej doplnil i Petr Dlouhý. Osud zápasu se lámal kolem 25. minuty, kdy se hostům za stavu 2:0 nepodařilo dostat do utkání, precizně zahraný trestný kop jen lízl břevno Červenkovy branky. Následně Žaludek zahájil svůj střelecký koncert do šatny na 3:0 a o vítězi utkání bylo rozhodnuto. V závěru zápasu dovolila Veselá hostům jen snížit na 5:1 a na závěr z penalty na 7:2.
Branky: 6., 20. Dlouhý, 45., 54., 60., 72. Žaludek, 76. Dlouhý - 69. Marek, 79. Plhal (pen.). Rozhodčí: Dokoupil – Kubíček, Brabec. Diváků: 50.
Veselá: P. Červenka - Szivák, Odstrčilík, Žaludek, J. Červenka, Divoký, Dlouhý, (86. Tkadlec), Manďák (81. Střílka), Dujka, Dlabaja (66. Štěpánek), Čoček.
Kostelec u Holešova: Kopřiva - Plhal, Kovalda, Václavíček (71. Odložilík), Třasoň, D. Marek, Pelikán (46. Gerát), Hradil, T. Marek, Šimčík, Zmeškal.

LOUKY - PŘÍLUKY 1:2 PEN. (1:1)
Příluky chtěly v duelu zlínských celků napravit ztrátu z minulého klání s Lužkovicemi. V souboji dvou trápících se celků poslal Louky do vedení kanonýr Petr Janča. Hosté odpověděli ještě v prvním poločase. Po změně stran čekali diváci marně na další branky a v penaltovém rozstřelu se více dařilo hostům.
Branky: 7. Janča - 44. Kuchárek (vl.). Rozhodčí: Polaštík – Zicháček. Diváků: 130.
Louky: Janča - Horák, Mikač, Kuchárek, Caudr, Janota, Bača, Kovařík (69. Burša), Kadlík (74. Pavelka) - Malota (86. Sedláček), P. Janča.
Příluky: Bakala - Polanský, Dvořáček, Nesvadba, Julina, Kotík, Janků, Vlček, Zedníček (61. Adamík), Humpál (88. Budín), Čelůstka.

JAROSLAVICE - CHROPYNĚ 1:2 PEN. (1:1)
Hosté se ujali vedení v Jaroslavicích už po deseti minutách hry trefou Panáčka, domácí dokázali srovnat Fajgarou těsně před přestávkou. Ve druhé půli už góly nepadly ani na jedné straně. V penaltách byli úspěšnější hosté, proto si odvezli bonusový bod navíc.
Branky: 44. Fajgara - 9. Panáček. Rozhodčí: Františák – Neubauer, Zámorský. Diváků: 90.
Jaroslavice: Žbel - Valenta, Vrba, Podéšť, Gazda - Paníček, Macalík, Chovanec, Fajgara, Bětík - Dudr.
Chropyně: Loučka - Hrabal, Kovařík, Železný, Mareš, Menšík, Štěpánek, Panáček, Stratil, Šeděnka, Knapík.

Tabulka:
1. Fryšták 6 4 0 1 1 20:8 13
2. Veselá 6 4 0 0 2 18:11 12
3. Mladcová 6 3 1 1 1 11:6 12
4. Chropyně 6 2 3 0 1 12:8 12
5. Holešov B 6 4 0 0 2 16:14 12
6. Lužkovice 6 3 0 2 1 14:10 11
7. Slavkov p. H. 6 3 0 1 2 17:6 10
8. Tečovice 6 2 2 0 2 11:10 10
9. Admira Hulín 6 2 1 0 3 10:11 8
10. Jaroslavice 6 1 1 2 2 5:8 7
11. Kostelec u Hol. 6 2 0 1 3 10:21 7
12. Příluky 6 1 1 0 4 5:15 5
13. Louky 6 1 0 1 4 7:18 4
14. Malenovice 6 0 1 1 4 6:16 3

Ilustrační foto
Krajský přebor: trápení Provodova ukončil hattrickem Haloda

SKUPINA C

NEDAKONICE - BŘEZOLUPY 4:1 (3:1)
Nedakonice jasně přehrály Březolupy. Domácí tým rozhodl zápas třemi brankami v úvodních dvaceti minutách. Sokol poslal do vedení Hána, druhý gól přidal Beránek, který následně zvyšoval už na 3:0. Březolupy vrátil do hry o body v závěru první půle Gajdošík. Hosté se po přestávce snažili utkání zdramatizovat, ale další branky už nevstřelili. Nedakonice mohly svůj náskok ještě navýšit, tečku za utkáním napsal až Novotný v nastaveném čase.
Branky: 14. Hána, 19., 21. Beránek, 93. Novotný - 45. Gajdošík. Rozhodčí: Veselý. Diváků: 85.
Nedakonice: Ondřej - Balíček, Hyrák (82. V. Beránek), Madzia (86. Tomaštík), Hána (66. Králík), Kopčil, T. Beránek, Šoustek, Stupka (84. Novotný), Mojžíš, Král.
Březolupy: Hromeček - Gajdošík (84. Brázdil), Soška, Blizňák (72. Stašek), Popelka, Šur, Blaha, Mikel (46. Mastil), Koželuh (58. Klučka), Burša, Michálek (86. Řezník).

UHERSKÝ OSTROH - LUDKOVICE 2:0 (1:0)
Fotbalisté Uherského Ostrohu zvládli souboj s Ludkovicemi. Nováčkovi krajské I. B třídy vyšel závěr a konec první půle. Domácí poslal do vedení ve 39. minutě Studnička, pojistku krátce po přestávce přidal Lopata. Ludkovice se ve zbytku utkání snažily utkání zdramatizovat, ale v zakončení ani finální fázi nebyly přesné. Ostrožané dobře bránili a zápas taktickou hrou dobře zvládli.
Branky: 39. Studnička, 47. Lopata. Rozhodčí: Toman – Tokoš. Diváků: 88.
Uherský Ostroh: Žaludek - Čápek (71. Rapant), Mariánek, Horák, Kovařík - Lopata (83. Grossman), Šálek, Durna - Gajdorus, Pavlas, Studnička (64. Větříšek).
Ludkovice: R. Mikel - Nevařil (78. M. Mikel), P. Suchý st. (83. P. Mikel), Mikulášek, M. Kunorza, Hamouz (60. Brebis), Bartoš, M. Suchý (71. F. Kunorza), R. Dvorník, P. Suchý ml., V. Dvorník.

MORKOVICE B - ŠUMICE 3:2 (0:0)
Vedoucí Šumice překvapivě klopýtly na hřišti poslední morkovické rezervy. Domácí dvakrát vedli, hosté ale pokaždé výsledek srovnali, z toho si jednu branku dali domácí sami. Všechny branky padly v prvním poločase. Jako první skóroval Kroutilík. Pak si dal Potočiar vlastní gól. Vedení morkovické rezervě vrátil Petráš. Šumičtí ještě stačili skóre srovnat, když se v 70. minutě prosadil Pilka, ale favorit závěr nezvládl a po trefě střídajícího Rosického, který byl na hřišti minutu. Hosté jako lídr tabulky v Morkovicích svojí hrou zklamali. Domácí měli celý zápas převahu a mít lepší mušku mohli klidně dát i více branek.
Branky: 51. Kroutilík, 61. Petráš, 84. Rosický - 56. Potočiar (vl.), 70. Pilka. Rozhodčí: Neubauer. Diváků: 100.
Morkovice B: Varga - Medek, Kroutilík (90. Zapletal), Judas (83. Rosický), Sigmund, Oplt, T. Potočiar (62. Vlha), Skácel, M. Potočiar (69. Juřena), Goldman (46. Přecechtílek), Petráš.
Šumice: Jiřík - S. Pilka, Pančocha, Juřeník (62. Valášek), M. Gregor (77. Synčák), V. Ondřej, Kelíšek, Kunovský, Mach, T. Ondřej, I. Pilka.

TLUMAČOV - BŘEZNICE 1:2 PEN. (1:0)
Fotbalisté Tlumačova doma nezvládli ani třetí letošní duel, s Březnicí prohráli na penalty. „Je to stále stejná písnička. Zase jsme měli výborných patnáct minut. Soupeř byl pasivní, odevzdaný. Postupem času se však hra vyrovnala. Hosté neproměnili vymyšlenou penaltu. Na konci poločasu jsme vstřelili vedoucí branku. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že zápas zlomíme. To se nám nepodařilo. Naopak jsme dostali vyrovnávací gól. Posledních dvacet minut jsme tlačili, přišli šance, ale brankář hostů si se vším poradil. Penalty už byly loterie, kterou jsme doma poprvé nezvládli,“ zhodnotil nedělní duel trenér Tlumačova Petr Skypala.

Branky: 45. Dvořák - 52. Pospíšil. Rozhodčí: Polášek – Mitáček. Diváků: 110.
Tlumačov: Škrabal - Sedlář, Dvořák, Mouka, Juhaňák - Kusenda (90. Jonášek), Duroň, Jonášek (69. Franko), Zálešák - Postava (57. Otevřel), Fagulec (60. Hrdina).
Březnice: Dyšlevský - Daníček (80. Martinec), Dostál (46. Teplý), Hamerník, Rosinec, Ambrož (67. Šmigura), Chvíla, Dostál, Kozel, Pospíšil (90. Svoboda), Kozmík.

STARÉ MĚSTO - ZLECHOV 2:1 (1:1)
Fotbalisté Starého Města po čtyřech porážkách konečně zabrali. Výhru nad Zlechovem trefil v poslední minutě Dominik Řihák. „Byl to gól roku,“ tvrdí s úsměvem domácí trenér Libor Soldán. Záložník Jiskry se nádherně trefil z pětadvaceti metrů přímo do šibenice. Hostující brankář neměl nárok zasáhnout. „Zápas jsme zlomili nesmírnou vůlí a bojovností,“ říká Soldán.
Nedělní duel měl slavnostní úvod, ve kterém starosta Starého Města Josef Bazala předal předsedovi Jiskry Janu Žitňanskému symbolický klíč od stadionu Širůch. Šéf fotbalu ve Starém Městě pak od senátora a podnikatele Iva Valenty obdržel šek na sto tisíc korun. Samotný duel moc krásy nepobral. „Celkově to byl ubojovaný zápas, fotbalovosti bylo tentokrát méně,“ přiznává Soldán. Zlechov poslal do vedení v 19. minutě Velcr, který využil zaváhání soupeře a po dlouhém nákopu otevřel skóre zápasu. Jiskra ovšem rychle srovnala, když se prosadil Smělík. Jinak ale neměl Soldán své svěřence za co chválit. „O poločase jsem musel zvýšit hlas a kluky nabudit, aby víc bojovali a dřeli,“ přiznává domácí kouč. Hráči Jiskry vstoupili do druhé půle aktivněji, ale většina akcí končila před šestnáctkou konsolidovaného soupeře. Pořádnou šanci Staré Město nemělo. Naopak hosté jednou pořádně zahrozili, když jeden z fotbalistů Zlechova pálil z malého vápna nad. „Přežili jsme klinickou smrt,“ oddechl si Soldán. V závěru se pak výstavní ranou blýskl Řihák a bylo hotovo.

Branky: 24. Smělík, 90. Řihák - 19. Velcr. Rozhodčí: Katrňák – Martinák, Hříbek. Diváků: 300.
Staré Město: Noha - Tomaštík (25. Tinka), Melichárek, Smělík (69. Svoboda), Petek, Svárovský (55. Vlček), Sonntag, Řihák, Hastík, Horák, Otáhal (65. Vanda).
Zlechov: Vendel - Machala, Kotek, P. Nožička, H. Vaněk, Omelka, Kremr, Velcr (73. Šmatelka), Mikula (70. M. Nožička), T. Vaněk, Balíček.

1. FC SLOVÁCKO B - HAVŘICE 3:2 (3:2)
Béčko Slovácko zvládlo duel s Havřicemi, na hřišti v Sadech po velkém boji přemohla Havřice. Všech pět branek nedělního duelu padlo v prvním poločase. Domácímu týmu skvěle vyšel první poločas. Slovácko poslal do vedení hned v 6. minutě ex-ligista Činčala. Vzápětí si dal hostující Doležálek vlastní gól a celek z Uherského Hradiště brzy vedl 2:0. Havřice se rychle vzpamatovaly a skóre dvěma slepenými brankami srovnaly. Nejprve se trefil Michal Rachůnek, vzápětí skóroval Moštek. Slovcáko B si ovšem ještě do přestávky vzalo vedení zpět, když se před přestávkou trefil Lahodný. Domácí po přestávce už vedení nepustilo. Oba týmy mohly skórovat, ale žádná šance ani střela se neujaly, a tak Slovácko slavilo tři body. Od 14. minuty dohrávaly Havřice bez kapitána Tomáše Rachůnka, který musel pod sprchy za surovou hru.

Branky: 6. Činčala, 8. Doležálek (vl.), 39. Lahodný - 19. Rachůnek, 21. Moštek. Rozhodčí: Vobořil. Diváků: 80.
1. FC Slovácko B: Zatloukal - Nedorostek (89. Blažek), Perůtka [(16. Žiška), Králík, Maniatis, Šilhavý, Lahodný (90. Paška), Činčala, Šišák, Vašek, Blažek.
Havřice: Kročil - M. Bania, J. Bania, Moštek, Janíček, Slavětinský (74. Buráň), Doležálek, M. Rachůnek, Havier (67. Maršálek), Klusák, T. Rachůnek.

LUHAČOVICE B - DRSLAVICE 2:1 PEN. (0:0)
Celé utkání bylo vyrovnané, žádný z týmů neměl výraznější převahu. Hostům pomohl vedoucí gól Škařupy ve 41. minutě. Luhačovická rezerva se ve druhém poločase zlepšila, začala soupeře přehrávat. Vyrovnání přinesla až trefa Davida Červenky. Domácí se snažili výsledek otočit, ale druhý gól nepřidali. Drslavice taky několikrát zahrozily, ale v útočné fázi postrádaly klid i přesnost. Rozhodnutí nakonec přinesly až pokutové kopy. V nich byli úspěšnější domácí.

Branky: 68. Červenka - 41. Škařupa. Rozhodčí: Kýr – Kotačka, Schnürmacher.
Luhačovice B: Coufalík - Zmeškal, M. Kořenek, D. Červenka, Zámorský (72. Jakub Kořenek), J. Suchý (62. Jan Kořenek), Maček, Pešek, Mejzlík (46. Šůstek), Kovář (57. Bača), Z. Červenka.
Drslavice: Huňka - Škařupa, Dvořák, Flasar, Máčala, Zemánek, Přecechtěl, Vacula (32. Machala), Stojaspal, I. Machálek, J. Machálek.

Tabulka:
1. Luhačovice B 6 4 1 0 1 19:7 14
2. Šumice 6 4 1 0 1 16:8 14
3. Uh. Ostroh 6 4 0 0 2 11:8 12
4. Zlechov 6 3 1 0 2 14:10 11
5. Nedakonice 6 3 0 2 1 10:8 11
6. 1. FC Slovácko B 5 3 0 0 2 8:8 9
7. Tlumačov 6 2 1 1 2 9:10 9
8. Ludkovice 6 2 1 0 3 7:9 8
9. Staré Město 6 2 0 1 3 13:12 7
10. Březolupy 5 1 1 2 1 14:14 7
11. Březnice 6 1 1 1 3 8:12 6
12. Morkovice B 6 2 0 0 4 9:17 6
13. Havřice 6 1 1 0 4 14:23 5
14. Drslavice 6 1 0 1 4 7:13 4