„Kluci jsou odhodlaní odčinit nepovedený domácí duel. V týdnu jsme si všechno vyříkali a věřím, že podobný výkon jako před týdnem nezopakují," je přesvědčen trenér Zlína Martin Pulpit.

BOHEMIANS PRAHA – FASTAV ZLÍN

Dnes: 10.15 hodin

Bilance od r. 2008: 2–2–3

„Co se týče výkonu, tak se nemáme o čem bavit. Kluci jsou si vědomi toho, co s Vltavínem předvedli a rádi by tento výsledek napravili. I já věřím v obrat a doufám, že mančaft naváže na předchozí výkony i výsledky pod mým vedením," připomněl zlínský trenér Martin Pulpit.

Zápas s Vltavínem Zlín nezvládl a jeho kouč neviděl na hřišti ani jednoho hráče, který by podal výkon na hranici svého maxima.

„Je to především o hráčích a o tom, jak přistoupí k samotnému zápasu. Od toho se bude odvíjet vše další. Rozhodně na druhou ligu mají, ale musí chtít a musí být odvážnější," míní Pulpit.

Zlínský trenér bude reagovat na výkon z předchozího utkání změnami v sestavě.

„Složení mužstva bude jiné, protože někteří hráči si asi neuvědomují vážnost situace a chodí si na hřiště, jak se říká, zahrát fotbal. Takoví už v sestavě nebudou. Je to cesta k nápravě našich výkonů," zdůraznil zlínský kouč.

Bohemians se po třech jarních porážkách propadli na dno tabulky, a tak je jasné, že to bude souboj o šest bodů a navrácení sebedůvěry pro úspěšnější tým.

„Viděli jsme všechny tři jarní zápasy soupeře, ale v Bohemians došlo ke změně trenéra, takže uvidíme, jestli ty informace, které jsme získali, nám budou k něčemu, nebo ne," poznamenal Pulpit. Pro své svěřence připravil v týdnu zápas se slovenskou Senicí, ve kterém Zlín zvítězil 3:0, když se o branky postarali útočníci Poznar, Jordan a Železník.

„Kdybychom hráli ve druhé lize tak jako se Senicí, tak porazíme snad každého. Všichni chtěli hrát fotbal. Je možné, že si hráči uvědomili, že kdo podá kvalitní výkon, může dostat šanci s Bohemians," dodal Martin Pulpit.

„Zlín hrál s Vltavínem hloupě. Měl sice tlak, brzdilo ho však dlouhé držení míče," uvedl trenér Bohemians Praha Miloš Sazima, kterého však před zápasem se Zlínem vyměnil Roman Veselý.