„Neproměnili jsme tři vyložené šance v prvním poločase. Další řeči kolem jsou zbytečné. Kdybychom branky vstřelili, psalo by se, jak jsme dřeli, hráli výborně, šli za výhrou a záchranou," uvedl zlínský trenér Martin Onda.

Ve druhém poločase však mladým ševcům tato mentalita chyběla, což byl podle čerstvého držitele Pro licence právě odraz neproduktivní první půle.

„Do utkání jsme s něčím vstoupili, dařilo se nám, plnili jsme to, jenže poslední krůček chyběl. Dostáváme se pak psychicky dolů. Neznám tak odolný mančaft, který by to nepoložilo," poznamenal Onda.

Hosté rozhodli brankou z 55. minuty a Zlín tak nechali ukotvený na barážové 19. pozici. V Baťově městě vědí, že musí dále hodně pracovat.

„Zaměřujeme se na produktivitu, abychom byli i pod tlakem schopní zakončit. Osmdesát procent všech duelů bude vypadat jako ten s Teplicemi. Vyhraje šťastnější," míní bývalý kouč Napajedel. 

ZLÍN „19" – TEPLICE „19" 0:1 (0:0)

Branky: 55. Výborný. Rozhodčí: Julínek. Zlín: Dostál – Mlýnek V. (74. Mlýnek M.), Michálek, Bačo, Vašulka – Mlčák, Malenovský – Polomík, Masař, Zahnaš (59. Palík) – Chwaszcz. Trenéři: Martin Onda a Jakub Řihák.