„Uklidnil jsem se, protože jej operoval pan doktor Šimek, se kterým jsem osobně hovořil. Navíc nám vše ukázal a vysvětlil na projekci. Za celý klub mu děkuji za práci, jakou odvedl,“ vzkázal trenér Bohumil Páník.

Nyní věří, že senegalský forvard bude v pořádku. Fotbal je momentálně vedlejší, ale pro úplnost: Diop se nejméně šest týdnů nesmí dopustit žádného kontaktu s míčem. „Než mu to celé sroste. Měl tři zlomeniny, takže operace byla velice vážná. Vestibulární systém je v pořádku a Dame vidí, což je malý zázrak.

Pan doktor říkal, že takové případy nezažívá, ani když má někdo autonehodu. Ale sdělil nám, že operace proběhla v pořádku,“ dodal Páník.
Diop teď bude fandit svým spoluhráčům v boji o Evropskou ligu a ti se mu zase budou snažit dělat radost. První pokus na to budou mít v sobotu, kdy se na Letné utkají s Teplicemi. „Po starostech kolem stavu Dameho už se opět soustředíme na zápas,“ uvedl 60letý kouč. 

Zápas 23. kola 1. fotbalové ligy mezi týmy FK Jablonec a FC Fastav Zlín se odehrál 9. dubna na stadionu Střelnice v Jabloneci nad Nisou. Na snímku zleva Ibrahim Traore a Martin Pospíšil.
Jarní prokletí zlínských fotbalistů pokračuje. Padli v Jablonci