Jak moc jste se těšil na svou jarní premiéru?

Hodně. Juniorka ještě nezačala, takže z mého pohledu šlo po zimní přestávce vůbec o první mistrák. Trošku nervózní jsem po tak dlouhé přestávce samozřejmě byl, ale zimní příprava se mi celkem povedla a věřil jsem, že by to mohlo vyjít. Gólová střela už byla jenom bonbónek na dortu.

Nicméně vypadalo to, že moc dobře víte, co děláte. Mířil jste?

Opravdu jsem chtěl míč trefit na tu stranu, a že to tak hezky zapadlo až k tyčce, jenom dobře pro nás.

REPORTÁŽ ZE ZÁPASU: Ševci přetlačili Táborsko, rozhodl Malcharek

ČTĚTE TAKÉ: Slízl jsem smetanu, odmítal chválu Malcharek

Nástup do druhé půle jste měli parádní. Gól do šatny vás nerozhodil?

Gól do šatny je vždy nepříjemná věc, ale odpověděli jsme tím nejlepším možným způsobem,. Když jsme za pět minut výsledek zcela otočili. Pak se to sice ještě jednou zdramatizovalo, nicméně bojovností a tím, že jsme za tím šli o něco víc, se nám podařilo výhru urvat.

Nevytáčel vás svými nepřesnými verdikty a kouskováním hry hlavní rozhodčí Proske?

Bohužel začal kouskovat hru už na konci prvního poločasu. Dostali jsme se z tempa, a možná i proto jsme v závěru půle inkasovali. Ale s tím se musíme nějak vyrovnat. Každý rozhodčí píská jinak a my to nijak neovlivníme.

Táborsko předvedlo v rámci možností poměrně fotbalový výkon, svědčilo vám to?

Vždy se nám hraje lépe proti týmům, které chtějí hrát fotbal a nespoléhají jen na nákopy a bojovnost. Táborko má uprostřed šikovné a technické hráče a podle toho také jeho hra vypadala. Sice nám mrzelo, že tu dalo dva góly, protože za celé jaro se až doposud trefilo jenom jednou, ale my jsme dali tři branky, takže to až tolik nevadí.

Doma jste už potřetí v řadě třikrát skórovali v jednom zápase. Bude to zlínská norma?

Bylo by to krásné, ale my se musíme soustředit i na venkovní zápasy. Na Bohemce i v Opavě jsme dali na jaře po jednom gólu, bohužel to na body nestačilo. Do příště tedy musíme alespoň jeden přidat, abychom se výsledkově začali prosazovat i mimo vlastní stadion.