FASTAV ZLÍN B – ORLOVÁ 1:1 (0:1)

První větší šanci utkání měl domácí Elšík po deseti minutách hry. Po centru Jasenského však hlavou mířil těsně vedle. Od dvacáté minuty byli lepším týmem hosté a dvě minuty před přestávkou byli odměněni brankou. Po autu do pokutového území nedal volný Tomáš brankáři Žukowskému žádnou šanci.

„První poločas nebyl z naší strany vůbec dobrý. Soupeř byl agresivnější a zaslouženě se dostal do vedení. My jako bychom na hřišti ani nebyli," přiznal domácí kouč Jan Somberg.

Ve druhém poločase se hra domácího týmu zlepšila. Juniorka Zlína se tlačila před branku Orlové, ale chyběl ji větší klid v koncovce. Vysvobození přinesla 75. minuta. Holíkův trestný kop srazila zeď Orlové zpět k exekutorovi a ten se už podruhé nemýlil. Jeho střela skončila v šibenici.

„Musím přiznat, že dnes jsme bod získali. Až po přestávce jsme dokázali soupeře přehrávat a podařilo se nám skore srovnat. Měli jsme ještě náznaky tří příležitostí, ale nedotáhli jsme je do konce. Vždycky nás zastavila finální přihrávka," řekl Somberg, který tentokrát poslal na hřiště hodně odlišnou sestavu od nedělního zápasu s Opavou.

„Nehráli Bartolomeu, Kroča nebo Jordan. Takže to bylo výrazné oslabení. Hráli mladí, kteří byli dlouho zakřiknutí. Nevím, čím to bylo. To si budeme muset rozebrat," dodal trenér Zlína B.

Branky: 75. Holík – 42. Tomáš ŽK: Hlobil – Kaizar. Rozhodčí: Miko – Ogrodník, Drozdy.

Diváci: 118

Zlín B: Žukowski – Blanař, Zavadil, Talaš, Jasenský – Hradil (80. Koller), Matějov (42. Višněvský), Holík, Hlobil – Červenka (46. Chwaszcz), Elšík R (56. Kurtin). Trenér: Jan Somberg.