„Podařilo se mi přesvědčit Švachovy - čtyři byli na hřišti, čtyři v hledišti,“ smál se od ucha k uchu trenér TVD Milan Otépka. „Remíza je spravedlivá, oba celky měly po dvou vyložených šancích,“ spočítal kouč.

ROSICE - SLAVIČÍN 0:0

Utkání dvou celků z popředí mělo kvalitu. Na příležitosti soupeře ale v 67. minutě z malého vápna nedokázal odpovědět Petr Švach, v závěru zápasu pro změnu Bartoš, jemuž se po sólu z půlky hřiště v rozhodující okamžik míč zapletl mezi nohami. „I přes bezbrankovou remízu klobouk dolů před všemi. I bez zraněného Mezírky a pracovně vytíženého Lukaštíka jsme odvedli dobrý výkon, s nasazením a srdíčkem jsme si to všichni užili,“ konstatoval Otépka.
Čtyři kola před koncem je tak Slavičín blízko cíli, který si vytyčil trenér. „Pokud v domácím prostředí uspějeme, splníme 50bodovou metu, to bych byl spokojen. Navíc ještě zajíždíme do Brodu a Hodonína, takže můžeme zamíchat postupovými kartami,“ šibalsky se usmívá kouč Valachů, jehož výběr ale poslední dva domácí duely sehrají v Pitíně. „Rekonstruujeme hrací plochu, budeme mít nový trávník. Pevně věřím, že si naši fanoušci přes kopec do asi pět kilometrů vzdáleného Pitína cestu najdou,“ dodal Milan Otépka.

Rozhodčí: Kolář, 160 diváků. Slavičín: Jelínek - M. Švach, Kocián, Horáček, P. Švach, Goňa, Kříž, M. Švach (76. Bartoš), Kalus, T. Švach, Školník.