I. A TŘÍDA sk. A

VIDČE – P. LHOTA 2:0 (0:0)

Fotbalisté Vidče vstoupili do jarní části plným bodovým ziskem. „V prvním poločase jsme byli lepším celkem. Dvě tutovky zazdili Maceček a Stodůlka. Hosté se po přestávce zlepšili, ale hráli jen do 65. minuty. Pak jsme udeřili poprvé, kdy se krásně trefil z přímého kopu Pavel Drda a na něho navázal Karel Mičkal druhým gólem. Jeho služeb asi nebudeme moci pravidelně využívat. Píská krajský přebor, který příští víkend začíná. Musím také pochválit brankáře Petruželu, který v závěru skvělým zákrokem vychytal čisté konto," hodnotil vydařený zápas domácí sekretář Petr Jurča. Vidče se v zápase prosadilo dvakrát. Pavel Drda si poradil s přímým kopem a po akci Macečka se fotbalově ukázali bratři Mičkalové Radek s Karlem.

Branky: 71. Pavel Drda, 80. Karel Mičkal. Podkopná Lhota: Psota S. – Výmola, Čunek, Staněk, Mahďák, Holeňák, Psota L., Minařík, Elšík, Nedavaška, Nevrlka, Ročák, Knedla.

I. B TŘÍDA sk. B

MALENOVICE – ADMIRA HULÍN 1:0 PK (0:0)

Domácí šli do zápasu s tím, že musí naplno bodovat. Tomu podřídili i styl hry. Od počátku byli aktivní, agresivní a výsledkem byly do 15 minuty tři stoprocentní šance, které ovšem zůstaly trestuhodně nevyužity. Admira se soustředila na pečlivou obranu a prakticky neohrozila domácího brankáře. Druhý poločas byl kopií prvního. Domácím nepomohlo ani přísné vyloučení hostujícího hráče, ani dvě standardní situace z 18 metrů. Malenovice se zkoušely kombinačně probít, ale Admira dále bránila v hlubokém bloku a sporadicky útočila. Paradoxně měla obrovskou šanci, kdy střela z dálky skončila na tyči překvapeného domácího gólmana. Do konce zápasu se skóre nezměnilo, a tak se šlo na penalty, ve kterých domácí gólman vychytal střelce Admiry.

Malenovice: Juráň – Zbranek, Gazda, Brázda, Navrátil – Votava, Struška, Mařák, Torma – Bartoň, Zimčík. Střídali: Lhotský, Střelec. Trenér Josef Juráň.

Admira Hulín: Hložek – Kostov, Nedbal P., Šenkyřík, Jurášek – Karamon (85 Vajda), Spáčil, Prokop, Kubo – Csomor (20. Štoll), Dutkevič.⋌(spo)