„Bylo to super, jsem rád, že jsem se mohl zúčastnit. Všechny informace a rady jsem hltal. Ale pozvánku do Hradiště jsem nedostal. První liga tak je už asi pasé," smál se od ucha k uchu nejlepší střelec jarní části rezervy Sehradic David Mikel.

„Přesun z levého beka do zálohy mi hodně pomohl, hraje se mi zde lépe," přiznal 21letý střelec pěti branek svého týmu v odvetné části, který občas dostává prostor i v dresu prvního celku.

Uplynulá část je tedy z vašeho pohledu nejúspěšnější ve vaší kariéře mezi muži?

Rozhodně. Rezervě, kam patřím do základu, pomohl zimní příchod trenéra Petra Nováka. Začalo se více trénovat, i proto se asi cítím mnohem lépe.

O víkendu jste ale prohráli v přestřelce v Luhačovicích (3:5).

První poločas jsme zaspali a pak jsme už jen dotahovali. Každopádně jsme se sezonou spokojeni. Coby nováček jsme se v klidu zachránili, což je nejdůležitější. Tato sezona byla rozkoukávací, v příští již budeme chtít hrát v horní polovině. Už v posledních zápasech sezony budeme chtít vyhrát. (Úsměv.)

Jak se vám hraje v dresech od sponzora projetku?

Skvěle, jsou lehké, prodyšné, a protože máme černou a žlutou variantu, hrajeme v nich pořád. Jsou parádní.

Máte fotbalový cíl nebo sen?

Ano. Určitě bych rád s áčkem nebo béčkem postoupil o třídu výše. A sen? Protože jsem fanoušek Arsenalu, sním zahrát si anglickou Premier League. (Smích.)⋌(mb)