„Do druhého poločasu jsme nastoupili jako vyměnění a kluci díky enormní bojovnosti a nasazení dokázali průběh zápasu zvrátit. Bod si odvážíme zaslouženě," uvedl pro klubový web trenér Zlína Marcel Frajt.

OLOMOUC „19" – ZLÍN „19" 1:1 (1:0)

Od počátku se hrál v poli vyrovnaný fotbal a šancí bylo poskrovnu. Domácí se ale jen přece dokázali prosadit. Ševci nedotáhli nadějný brejk do kýženého efektu, načež přišel kontr Hanáků, který skončil penaltou a gólem Ambrozka ve 22. minutě. V dalším průběhu první půle si Sigma vytvořila optický tlak hlavně díky standardním situacím, ale výrazněji svatyni Šišky neohrozila.

„V obranné fázi jsme pracovali relativně slušně, ovšem směrem dopředu jsme potřebovali přidat," věděl zlínský kouč.

Nezůstalo jen u slov, hosté v 52. minutě vyrovnali zásluhou Stuchlíka a do konce utkání měli již vývoj hry pod kontrolou. „Se způsobem, jakým jsme se v Olomouci prezentovali, můžeme být spokojení. Kluci se opět přesvědčili, že díky pracovitosti a disciplíně mohou hrát jako rovný s rovným i proti týmům z vyšších pater tabulky," těšilo Frajta.

Ševci mají v neúplné tabulce na kontě jedenáct bodů a jsou třináctí. 

Branky: 22. Ambrozek z pen. – 52. Stuchlík. Rozhodčí: Sedláček – Ehrenberger, Vrba. ŽK: Stuchlík, Venený. Diváci: 120. Zlín: Šiška – Pavlíček, Košák, Tkadlec, Nečas – Venený (80. Urubek), Tureček, Stuchlík – Oulehla (60. Gettler), Hellebrand (90. Sklenář), Mlýnek M. (89. Zahradník). Trenér: M. Frajt.