„Máme soupeři co oplácet. Už na podzim jsme sahali po vítězství a nakonec jsme se vraceli s prázdnou," má v dobré paměti prohru 2:3 kouč Slavičína Vladislav Straka.

I přes velký zájem veřejnosti ale ani on téměř tisícovou návštěvu fanoušků nečeká.

„Za prvé je všední pracovní den, navíc u nás chodí méně lidí než v Brumově. Ale věřím, že okolo pěti stovek diváků vytvoří skvělou kulisu," směje se Straka, jehož výběr má jasný cíl. Utnout sérii dvou posledních porážek a v tabulce opět přeskočit svého rivala.

„Pracujeme na posílení naší ofenzivy o jednoho hráče ze Zlína, jinak žádné další trumfy asi mít nebudu. Každopádně si přeji, aby stejně jako uplynulé dva tři zápasy proběhl bez zbytečně vypjatých emocí a excesů," přeje si Straka.

„Hráčům ale do hlavy nevidíte. Všude jsou provokatéři a oba týmy vědí, koho vyprovokovat. Snad to nebude vyřizování účtů, bude ale záležet na rozhodčím," tuší asistent trenéra Brumova Miroslav Vaněk.

Slavičín to ale nebude mít vůbec snadné. Na rozdíl od TVD se soupeř dostal do formy, což stvrdil posledními dvěma výhrami. „Nebojíme se. Po výhrách nám vzrostlo sebevědomí," varoval Vaněk, který si na posledním zápase proti Přerovu všiml zvěda ze Slavičína.

„Byl tu sám pan Straka, který na nás něco vymyslí. Ostatně, jezdí sem pravidelně," ví Vaněk, jehož tým by měl až na dlouhodobě zraněného kanonýra Kořénka být kompletní.

Předpokládané sestavy

Slavičín: Talčík – Kocián, Lukaštík, T. Švach, Mezírka – Školník, Plšek – Macek, Elšík, Šindler – P. Švach. Trenér: Vl. Straka. Brumov: Urbánek – M. Kolář, Martinka, Dekleva – Šenkeřík, O. Novák, Polách, Horáček, Strnad – O. Bartozel, Juřica. Trenér: M. Mičega.