„Jsem z toho smutný, hlavně za kluky, kteří v přípravě dřou a pak to výsledkově neprodají,“ smutnil po utkání kouč Slavičína Milan Otépka.

SLAVIČÍN - PELHŘIMOV 1:1 (1:1)

Utkání jakoby poznamenala 10. vteřina utkání, kdy nedorozumění zálohy s obranou potrestal důrazný Obranec.

„Tento moment náš přibrzdil. Do šancí jsme se pak dostávali, to ano, ale byla to spíše křeč. Až individuální akce Petra Švacha znamenala vyrovnání,“ oddechl si Otépka a po změně stran očekával změnu a oživení hry svých svěřenců.

„Dál jsme dobývali bránu soupeře, ale soupeře jsme nezlomili. Po faulu na Petra Švacha jsme čtvrt hodiny před koncem měli dokonce výhodu penalty, ale sám faulovaný to vzal na sebe a místo svého Panenkovského zakončení trefil břevno. Škoda, protože právě Petr by si to zasloužil. Byl jedním z mála, který chtěl nasazením a bojovností něco se zápasem udělat a vyhrát,“ ocenil kouč.

„Obecně musím přiznat, že pro diváka to moc pohledné utkání nebylo - chyběla nám šťáva, lehkost a bojovnost. Je to asi tím, že pořád sestavu lepíme, chybí sehrání. Navíc jsme moc chtěli výhrou pomoci o záchranu bojujícím našim regionálním celkům Holešovu a Brumovu. No nic, budeme si muset spravit chuť v Bzenci,“ dodal Milan Otépka.

Branky: 35. P. Švach - 1. Obranec. Rozhodčí: Marek, 160 diváků.

Slavičín: Jelínek - Goňa, Kocián, Lukaštík, Mezírka - Kalus (64. Zvoníček), Horáček (84. Žáček), Školník, Bartoš - P. Švach, Kříž.