VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ – SLAVIČÍN 4:2 (2:1)

„Bohužel se naplnily mé obavy, neboť na Valmez nám to u nich nejde, je to hodně nepříjemný soupeř," posteskl si kouč TVD Vladislav Straka, jehož tým ale šel do vedení.

„Paradoxně jsme začali špatně, bez pohybu. Po standardce Lukaštíka se ale trefil Matůš a rázem jsme byli deset minut na koni. Ovšem soupeř po chybě rychle srovnal," zamrzelo kouče, stejně jako spálená šance Kříže, jenž hlavou netrefil odkrytou bránu.

„O chvíli později naopak opět udeřili domácí. A když jsme zaspali i nástup do druhé půle, nebylo to s námi dobré," zamrzelo Straku.

Jeho tým ale deset minut před koncem po individuální akci střídajícím Chovancem snížili.

Pak jsme i hrou na tři útočníky přitlačili, ovšem místo vyrovnání soupeř v nastavení z trestňáku rozhodl. Popravdě jsme si nezasloužili bodovat, podali jsme zatím nejhorší výkon podzimu. Snad se z toho ponaučíme a v dalších dvou domácích duelech zabereme a získáme všechny body," dodal v naději Vladislav Straka.

Slavičín: Talčík – Kocián, Lukaštík, Elšík, Mezírka (75. Chovanec) – Kalus (60. Dolina), Školník, Matůš, Šindler (60. Goňa) – Macek, Kříž. Trenér: Vl. Straka.