BOHUNICE – SPYTIHNĚV 6:0 (2:0)

Tu první vyrobili hosté již v šesté minutě, kdy Bohunice potrestaly kiks Krejčího. Do přestávky skórovali domácí podruhé, a když na začátku druhé půle svůj tým nepodržel ani brankář Hájek, bylo rozhodnuto.

„Hlavně ve venkovních zápasech vytváříme obrovské množství nevynucených chyb. Souvisí to s kvalitou našich hráčů. A když se nedaří ani brankáři Hájkovi, jen těžko můžeme uspět. Bohužel v tomto složení bude mí mančaft velké problémy s udržením divize," varuje po třetině odehrané soutěže spytihněvský trenér Josef Pospíšil.

Bohunice navíc na svém úzkém hřišti uplatnily také fyzické parametry, což na hosty platilo. „Domácí měli výškovou převahu, vyhrávali osobní souboje a těžili z dlouhých nákopů do naší šestnáctky. To ale nemění nic na skutečnosti, že v tomto složení dál pokračovat nemůžeme a sestavu bude nutné překopat," prozradil Pospíšil.

Spytihněv: Hájek – Foltýn, Barot, Krejčí T., Krejčí P. (46. Pantálek) – Kovář, Oslzla, Horsák A., Habanec (49. Kovařík) – Jasenský, Horsák D. (13. Čonka). Trenér: Josef Pospíšil. (rš)