PELHŘIMOV – V. OTROKOVICE 1:1 (1:0)

Domácí se ujali vedení ve 39. minutě zásluhou Moravce. „Byla to další inkasovaná laciná branka, která nás ale nepoložila,“ pochvaloval si trenér Jaroslav Matějíček.

Po přestávce totiž Viktoria přidala a byla v 68. minutě odměněna vyrovnávacím gólem ze standardní situace Dujkou, který krásně trefil růžek domácí branky. „Jsem spokojený s bodem, přestože jsme měli více šancí a mohli jsme i zvítězit. Už v minulém kole jsme se zvedli, což jsme nyní potvrdili,“ myslí si Matějíček, jehož tým dohrával v desíti. Po druhé žluté kartě putoval pět minut před koncem do kabin Šuranský.

Viktoria však po minulé úspěšné sezoně stále čeká na vítězství. „Není to o ničem jiném než o štěstí a proměňování šancí. Jakmile nám to začne padat, může se celá situace otočit,“ věří zkušený kouč, který však o rezignaci neuvažuje. „Nepřemýšlím nad tím. Pokud se mé trénování nebude někomu líbit, může mě odvolat a já s čistým svědomím odejdu,“ zdůraznil.

Branky: 39. Moravec – 68. Dujka. Rozhodčí: Kučerík – Nováček, Zadinová. ČK: 85. Šuranský. Diváci: 240. Otrokovice: Kašík – Juráň, Bělaška, Gerych, Ondráš – Trnčák (78. Maschtovský), Šuranský, Vančura, Dujka – Vavruša, Alexa (90. Karmazín). Trenér: J. Matějíček.