VIK. OTROKOVICE – HFK TŘEBÍČ 1:1 (1:1)

Ačkoliv viktoriání nastoupili do zápasu bez zraněných opor Dujky a Zálešáka, na vedoucí gól dlouho nečekali. Po centru Šuranského se na konci úvodní čtvrthodiny prosadil hlavou Zábojník. Jenomže netrvalo to ani tři minuty a Třebíč srovnala. Po faulu v šestnáctce kopali hosté penaltu, kterou proměnili.

„Škoda že jsme vedení neudrželi déle. Po našem zbytečném zákroku ve vápně se soupeř dostal zpět do hry," mrzelo trenéra viktoriánů Jaroslava Matějíčka. A fotbalisté z Vysočiny byli opravdu při chuti. Míč měli častěji na svých kopačkách, lépe kombinovali a až do přestávky měli hru pod kontrolou.

„My jsme nepředvedli takový výkon jako v předchozím zápase, hůře jsme se pohybovali a spolehnout jsme se mohli jen na defenzivu, která Třebíč k ničemu nepustila. My jsme však hrozili také pouze ze standardních situací, což je doma málo," uznal Matějíček.

To platilo i po změně stran. Oba týmy si hlídaly své šestnáctky a šance se urodily teprve v samotném závěru. Hosté však pět minut před koncem nezamířili v dobré pozici přesně a příležitost otrokovického Juráně zase zlikvidoval gólman. „Bod je spravedlivý, i když jsme až do konce věřili ve vítězství," poznamenal trenér viktoriánů.

Příští týden se Otrokovice vydají na hřiště silné Vrchoviny, kde by si ztracené body rádi vzali zpět. „Věřím, že již budeme kompletní a podaří se nám stabilizovat naši výkonnost. Zatím hrajeme jako na houpačce, nicméně potenciál v mužstvu je a já doufám, že se budeme ještě zlepšovat,"dodává Matějíček.

Branka Otrokovic: 16. Zábojník. Rozhodčí: Možíš – Skřítecký, Blažek. Otrokovice: Juřík – Ondráš, Bělaška, Juráň, Trnčák – Konečný – Zábojník, Frydrych, Šuranský (46. Němec) – Bančák (60. Železník), Viskupič. Trenér: Jar. Matějíček.