Někdejší dlouholetý obránce, který pracoval ve vedení klubu na nejrůznějších postech, obsadil nově post obchodního manažera. Včera odpoledne po sérii jednání se generální manažer Martin Hosták dohodl se zkušeným funkcionářem na spolupráci.

„Dohodli jsme se až ve čtvrtek, ale s vedením klubu jsem byl v pravidelném kontaktu. S Martinem Hostákem jsme si vyměnili názory a představy o budoucí spolupráci a domluvili se,“ měl včera Michalovský příjemné dojmy z jednání.

„Jeho hlavním a jediným úkolem bude pomoct mi sehnat nového generálního partnera, kterého nyní klub po odchodu PSG nemá. Už v klubu fungoval a ukázal se jako velmi dobrý manažer. Dokázal přivést někdejší dva hlavní partnery Hamé a RI Okna,“ zmínil Hosták.

Petr Zámorský slaví v roce 2014 mistrovský titul.
Návrat do Zlína ve hře nebyl. Klub mě neoslovil, tvrdí posila Sparty Zámorský

S Michalovským se zatím dohodl na časově omezené spolupráci. Smlouva byla zatím uzavřena na dobu určitou do konce kalendářního roku 2017. „Počítám s tím, že to bude zatím krátkodobá spolupráce. Neznamená to ale, že bych nechtěl a nehledal obchodního ředitele, který zde bude fungovat. Pan Michalovský je totiž člověk, který má obrovské zkušenosti právě na poli sponzorů. Bude zde pomáhat do konce roku s tím, že se musí vyřešit situace kolem generálního partnera,“ ví Hosták, který se už jako spolukomentátor České televize potkával s Michalovským, který ve Zlíně seděl v křesle generálního manažera.

Hosták zároveň už mluvil s Petrem Čajánkem, Petrem Leškou i Jiřím Marušákem o případné budoucí spolupráci. „Se všemi třemi jsem mluvil, nastínil jsem jim určitou představu. Teď si vzali čas na rozmyšlenou. Uvidíme, jak se naše představy budou scházet a rozcházet,“ dodal neurčitě Hosták. (dan)

Martin Hosták
Hosták: Eso z rukávu nevytáhnu, ale generálního sponzora přivedeme


Rozhovor s Miroslavem Michalovským čtěte v sobotním vydání Deníku