O tom, že si Ďáblové zahrají vyřazovací část rozhodlo až poslední utkání základní části, v němž Zlín zvítězil v Uherském Brodě 11:8. Na Slovácku ale už ve 2. minutě poslal domácí celek do vedení Miko. Hned záhy však Zámorský vyrovnal na 1:1. V dalším průběhu střetnutí se oba týmy až do začátku čtvrté čtvrtiny střídaly ve vedení.

O osudu zápasu se tak rozhodlo až v posledním dějství, kdy na rozhraní osmatřicáté minuty Zámorský a Gago během čtyřiačtyřiceti sekund upravili stav z 6:7 na 6:9. Uherskobrodský celek byl ovšem až do konce duelu neustále nepříjemný. Dvě sekundy před závěrem krajského derby ale Holík definitivně pečetil zlínskou výhru.

,,Do důležitého zápasu jsme nastoupili v letos zatím nejsilnější sestavě. Nakonec se ukázalo, že Zámorský s Holíkem byli našimi klíčovými hráči," prozradil manažer Zlína Ivan Tomaštík.

,,Domácí celek byl ale zdatným soupeřem. Přestože jsem v utkání byli favority, Uherský Brod byl v ofenzívě rovněž nebezpečný. V závěru střetnutí jsme však lépe bruslili a naši aktivitu jsme proměnili ve vítězství a tím i postup do čtvrtfinále," radoval se nakonec Tomaštík.

Výsledek 11. kola:
UHERSKÝ BROD – DEVILS ZLÍN 8:11 (2:2, 2:3, 2:2, 2:4)
Branky Devilsu Zlín: Zámorský 3, Werbik 3, Holík 2, Pavlůsek, David Hrazdira, Gago.
Sestava: Kašík, Haloda – Vyoral, Holík, David Hrazdira, Werbik, Gago, Janeba, Pavlůsek, Zámorský, Urbanec. Lubomír Hotař