Zajímavý bude zejména souboj s Uherským Hradištěm.

,,Hosté letos výrazně obměnili kádr. Sestava celku ze Slovácka je složená vesměs z mladých hráčů. Tahouny jsou hlavně loňští juniorští mistři světa z Kolumbie Valenta s Kovaříkem. Není ale vyloučeno, že Uherské Hradiště proti nám postaví Jaroslava Balaštíka," podělil se se základními poznatky o nevyzpytatelném soupeři zlínský kouč Ivan Tomaštík.

Ten však zná recept, jak soupeře překonat. ,,Hodně napoví první gól, důležité bude hrát disciplinovaně. Rozhodovat mohou přesilovky," ví Tomaštík.

Ani odpoledne to proti nováčkovi z Přerova nebudou mít Ďáblové lehké.

,,Hanáci se už postarali o několik překvapení a tvrdě jdou za postupem do play off. Proto i zde postavíme taktiku na pozorné defenzivě," potvrdil trenér Zlína, který má však stále problémy se sestavou.

,,U Zámorského je letos kvůli operaci ramene in-line hokejová sezona nereálná. Holík, Filip Čech a Vozdecký jsou stále ještě v rehabilitační léčbě. Po zranění je také Klhůfek. Proto se spoléháme hlavně na gólmana Kašíka a možná nastoupí už i Ondra Veselý. Šanci však pravděpodobně dostanou i junioři," připustil Ivan Tomaštík.⋌(hot)