„Už si nevybereme. Je jedno, jestli je to Sparta, nebo Kometa," tvrdí kouč zlínských hokejistů Rostislav Vlach.

Stejně jako jeho svěřenci, i Brno ukázalo velkou morální sílu. Ačkoliv po minutě a půl Kometa prohrávala 0:2, nakonec Spartu udolala 5:4. „Nemají tolik hvězd, zato jsou zarputilí a bojují. Dobře bruslí, spolehnout se mohou i na gólmany," charakterizoval Vlach.

Podle něj se ale příliš styl Komety produkující v play off ve srovnání se základní částí neliší. „Hrají stejně. Navíc se zvedli. Vrátil se jim po zranění Libor Pivko, který má formu. Mají ale i spoustu jiných šikovných útočníků," upozorňuje zlínský stratég.

Jemu bylo přitom zcela jedno, který z velkých rivalů se stal překážkou ve finále.

„Nedívali jsme se, kdo je prestižnější, jestli to chceme vyhrát, musíme porazit kohokoliv. Sparta by hodně táhla, ale Brno je zase nejbližší rival. Oba týmy jsou atraktivní," poznamenal Vlach, který věří ve vyprodaný „zimák".

„A snad budou rychlejší Zlíňáci a nedovolit komeťákům vykoupit lístky," hecoval fandy Vlach.

Předprodej vstupenek na úvodní finálové zápasy již dnes

Obrovský zájem o lístky registruje hokejový klub PSG Zlín na úvodní dva finálové zápasy proti brněnské Kometě. Lidé dokonce zasypali své „známé" z řad hokejistů.

Předprodej vstupenek startuje již dnes od 10 do 18 hodin v pokladnách Zimního stadionu Luďka Čajky. A očekává se, že se do posledního místa sedmitisícová kapacita vyprodá.

Nejlevnější vstupenky na stání seženete za 250 korun. Na sezení v kategorii B za 300 korun. Na lepší místa v kategorii A pak za 450 korun.

Permanentní vstupenky zůstávají v platnosti a platí na všechny domácí zápasy play off ve Zlíně. První a druhý zápas finálové série startuje již zítra a pozítří shodně od 18.20 hodin.