„Věděli jsme, do čeho jdeme. Jsme spokojení," potvrdil vedoucí týmu Martin Kotásek.

Podle ceníku vyjde pokoj na hotelu, který je jen kilometr a půl od arény, na jednu noc od 3 400 korun. Určitou roli při výběru ubytování prý hrála i pověrčivost. „Už jsme říkali, že nebereme nic jiného než Holiday," rozesmál se Kotásek. „Byli jsme trošku pověrčiví. Vloni jsme vyhráli, takže to nějakou roli při výběru hrálo. Ale kdybychom byli nespokojení, vybrali bychom jiný," podotkl někdejší extraligový útočník.

„Roli při výběru podle mě hrála asi především poloha. Je to přece jen kousek od haly. Jsme tam spokojení," potvrdil zkušený forvard Ondřej Veselý.

Ten si po dnešním tréninku pochvaloval i včerejší večeři. „Byla dobrá. Měli jsme výběr mezi rybou, lososem a staekem. Já jsem si dal lososa. Ale střídám to. Mám trochu pestřejší stravu," usmál se Veselý, který si po krátkém tréninku ještě přidával.

Petr Holík mu od modré čáry nastřeloval puky na branku, které Veselý neomylně tečoval do sítě. Trefil všechny. A poté už se svými spoluhráči mířil na oběd.

„Budeme ho mít formou švédských stolů, na kterých se bude podávat kuřecí maso a losos a k nim přílohy. Následovat bude odpolední klid. A poté už bude sraz na zápas a po něm pojedeme domů," podotkl Kotásek.

Se dvěma výhrami v kapse? Jasněji bude od 18 hodin.