Pokud se podaří vyřídit potřebnou administrativu, už v pátek by mohl naskočit v dresu Orlů do zápasu Fehérváru, případně na Štěpána v utkání s Grazem.

„Zlín projevil o Dalibora zájem. My si na oplátku řekli o Tondu Bořutu, který měl loni v našem dresu velmi dobrou sezónu, byl produktivním bekem. V naší současné situaci, kdy máme spoustu marodů, může naše obranné řady pozvednout. Navíc se vrací do známého prostředí. Věříme, že pro oba celky to bude dobrá výměna," podotkl na webových stránkách znojemského klubu sportovní manažer Rostislav Dočekal.

Řezníček přitom v létě ze Zlína putoval na jih Moravy, ve 33 ligových zápasech EBEL si připsal šest asistencí. Nyní se vrací do klubu, kde hokejově vyrostl a ještě loni působil.

Za něj přišel do Baťova města právě Antonín Bořuta, který se vrátil domů do Zlína po pěti sezonách ve Znojmě, ve kterých za Orly odehrál 290 utkání a patřil k základním stavebním kamenům obranných řad.

Jeho angažmá vyvrcholilo ziskem stříbrných medailí v loňské sezóně. Poté odešel do extraligového Zlína, za který letos nastoupil k 29 zápasům, ve kterých získal dvě asistence a ve statistice +/- má nelichotivou bilanci 11 minusových bodů. Nyní se vrací opět na jih Moravy.