Bezbrankový výsledek změnil ve 37. minutě Matula, který dorazil Sedláčkovu střelu. „Je to dobrý pocit. Jsem rád, že to tam padlo, ale doufám, že jich ještě pár dám i v lize," vzkázal sebevědomě Matula.

Jeho o dva roky mladší parťák pak v 50. minutě nahodil kotouč na Liptovského, který si neposednou černou gumu srazil za svá záda. „Je to náhoda, že se prosadili mladíci. Zkušení jim pomohli vypracovat klíčové situace," poznamenal kouč Rostislav Vlach.

Skalici nespasili ani synové zlínského asistenta Juríka Juraj a David Juríkové. Dnes se od 13 hodin úřadující mistři extraligy utkají s Nitrou vedenou bývalým trenérem Zlína Antonínem Stavjaňou.

SKALICA – PSG ZLÍN 0:2 (0:0, 0:1, 0:1)

Branky a nahrávky: 37. Matula (Sedláček, Urbanec), 50. Hladiš (Kubiš). Rozhodčí: Novák – Valo, Hatala. Vyloučení: 5:4. Bez využití. Diváci: 200. Průběh utkání: 0:2.

PSG Zlín: Horčička – Marušák, Kotvan, Matějíček, Žižka, Tesařík, Urbanec, Valenta, Řezníček – Balaštík, Holík, Kohler – Ondráček, Čajánek, P. Sedláček – Matula, Roman Vlach, Veselý – Okál, Hladiš, Kubiš. Trenéři: Rostislav Vlach, Juraj Jurík st., Hrazdira.