„Věřím, že se posunu někam výš. Už přes sezonu se objevily nějaké nabídky z české extraligy," přiznal nedávno v rozhovoru pro hokejportal.sk Sýkora, který v uplynulé sezoně nasbíral v dresu Kamzíků v 63 zápasech 24 branek a stejný počet asistencí.

„Jednáme s mnoha hráči, dokud nebudou jednání ukončena, nebudeme nic zveřejňovat," omluvil se jednatel PSG Zlín Patrik Kamas.

Poprad ve slovenské extralize nestačil v semifinále na pozdějšího mistra Košice. Pro Sýkoru však skončila sezona předčasně už v prvním zápase čtvrtfinálové série se Zvolenem kvůli zranění pravé ruky. „Zažil jsem tam nejkrásnější období mé kariéry, bodově se mi dařilo, dostal jsem se do reprezentace, našel jsem si přítelkyni, přímo ve městě jsem mohl chodit na vysokou školu," líčil dojatě Sýkora.

Podle nejrůznějších spekulací se nejčastěji hovoří o odchodech Bedřicha Köhlera, který má údajně nabídku z Hradce Králové. Do Zlína se prý naopak společně se Sýkorou chystá jiný slovenský forvard Martin Cibák, který naposledy působil v Olomouci.

V souvislosti s obráncem Oldrichem Kotvanem se zase hlasitě hovoří o Kometě Brno, který by se tak setkal se „starým známým" Antonínem Honejskem. „Také jsem o tom slyšel. Nějaké nabídky skutečně jsou, ale chci zůstat ve Zlíně. Za druhé jsem stále vázaný smlouvou. Pokud ji Zlín uplatní, musím ji podepsat. Není se o čem bavit," tvrdil včera Deníku Kotvan.

Po Zlíně se šířily i zvěsti, že úspěšnou kariéru končí i útočník Filip Čech. Pověsit brusle na hřebík se ale nechystá. „Nevím, kde jste na to přišli. Jsem již zdravotně v pořádku a po dovolené se zapojím do letní přípravy," vyvrátil spekulace i Filip Čech.