Po dohodě s rozhodčími i soupeřem se nakonec utkání odehrálo, přičemž na nerozchytaného gólmana Březnice se ihned po úvodním vhazování snesla sprška střel a dvě z nich skončily za jeho zády.

,,Nebylo nic příjemného, začínat zápas s takovým zpožděním. Nebyli jsme po půlhodině bruslení vůbec v tempu, ovšem využili jsme naštěstí rychle šance které se nám nabídly a šli rychle do vedení," popsal úvod zpožděného zápasu kapitán malenovických žraloků Petr Bubrinka.

Březnice přesto stihla kontrovat, když se dvakrát dotáhla na rozdíl jediné branky , ovšem třemi slepenými brankami v závěru rozhodli žraloci o osudu zápasu.

,,Soupeř se rozhodně nevzdával a zápas tak byl opravdu velmi vyrovnaný. V závěrečné části jsme naštěstí díky lepší produktivitě a několika úspěšným brejkům zlomili skóre na naší stranu již na dobro, a připsali si tak další cenné tři body," neskrýval spokojenost s dalším plným bodovým přídělem do tabulky malenovický kapitán.

To v týmu Březnice panovala po zápase docela rozpačitá nálada.

,,Bohužel díky komunikačnímu šumu mezi náhradním gólmanem a vedoucím týmu přijel brankář na zápas opožděně. Díky sportovnímu gestu soupeře jsme alespoň půl zápasu mohli odehrát v plném tempu a rozhodčí utkání po domluvě nakonec nezkontumoval. I tak nás ale tato nepříjemnost poznamenala , když gólman nastoupil do zápasu bez rozchytání a soupeř šel rychle do vedení. V závěru jsme měli ještě nějaké šance výsledek zkorigovat, ovšem o vítězi rozhodla jednoznačně soupeřova výtečná produktivita," pochválil střelce žraloků útočník Březnice Pavel Kadlčák.

Spokojenost v týmu Malenovic panuje všeobecně, neboť ze tří zápasů se silnými soupeři přišli žraloci pouze o dva body po prohraných nájezdech s otrokovickým BUMem.

,,Los nám hned na úvod připsal velmi silné soupeře, takže s dosavadním bodovým přídělem musíme být nadmíru spokojeni. Je znát, že sestava týmu se dlouhodobě příliš nemění. Jedinou změnou je letos příchod Tomáše Würze z mistrovských SKA, který je rovnocennou náhradou za odchozího Jardu Plcha, " připomenul jediný přestup v letním období Bubrinka.

Jeho tým bude bezesporu patřit k jednomu z favoritů na umístění v horních patrech tabulky.

,,Rádi bychom se letos opět probojovali na stupně vítězů, ale zároveň se i hokejem dobře bavili. Teď musíme ovšem dobrou formu z úvodu potvrdit i v dalších zápasech s neméně kvalitními soupeři než doposud," je si vědom větší vyrovnanosti jednotlivých týmů oproti předchozím ročníkům ZAMHL kapitán malenovických žraloků.

Výsledky 3.kola ZAMHL :
SKA Napajedla -Šneci Otrokovice 8:3 ( Pindur 3, Mrázek 2, Kraváček, Jančík, Bednařík - Hapal T. 3)
ART Zlín - B.U.M. Otrokovice 5:6 (Hradil 2, Chromčák, Křižan, Šteffek - Kapsa 2, Hejtmánek, Kovařčík, Vaculík, Štětkář R., Vaculík)
Sharks Malenovice -Březnice 8:4 (Rzesotto, Würz po 2, Červenka, Klhůfek, Kovács, Červenka - Hájek, Kubiš L., Nuhlíček, Žikovský)
Baťovka - Rudí Kohouti 5:2 (Vaculík 2, Žák, Štěpánek, Běták - Drcmánek, Kopřiva)
PORR Napajedla - Corris Vizovice 2:7 (Mrňka, Ševeček - Holík, Petrulák po 2, Červenka, Krajňanský, Sovják)
KWHC Zlín - B.U.M.Otrokovice 5:13( Fojtík 2, Váňa, Komárek, Blažek - Vaculík 3, Dalajka 2, Hejtmánek, Kovařčík, Kubis, Landsfeld, Nábělek, Pokluda, Štětkář R., Švec)

Tabulka ZAMHL po 3.kole
1.B.U.M. Otrokovice 4 3 1 0 0 36:14 11
2.SKA Napajedla 3 3 0 0 0 21:7 9
3.Sharks Malenovice 3 2 0 1 0 13:8 7
4.Březnice 3 2 0 0 1 22:10 6
5.ART Zlín 3 2 0 0 1 17:9 6
6.KWHC Zlín 3 2 0 0 1 14:18 6
7.Coris Vizovice 3 1 1 0 1 13:9 5
8.Baťovka Zlín 4 1 0 0 3 9:20 3
9.Šneci Otrokovice 4 0 0 1 3 13:33 1
10.Rudí kohouti Zlín 3 0 0 0 3 5:20 0
11.Porr Napajedla 3 0 0 0 3 5:20 0

JIŘÍ HEJTMÁNEK