Posluchače rozehřála kapela Lake Malawi, poté již nastoupil očekávaný Team. Habera začal písní Óda na tie cesty po tele. Publikum, ve kterém převažovaly ženy různých věkových kategorií, reagovalo po prvních tónech a skladbu zpívalo s ním.

Stejně tomu bylo u dalších písní, Habera nevynechal největší hity jako Prievan v peňaženke, Lietam v tom tiež nebo Pieseň pre nesmelých.

Habera s Teamem zahájili slovenskou část turné na prvního máje v Prievidzi, zlínský koncert je první z 11 v Česku, kapela zahraje ještě například v Olomouci, Pardubicích, Praze či Ostravě. Pro velký zájem přidala koncert navíc, a to závěrečné vystoupení 13. června v Brně.

Při předchozím turné kapely Team v roce 2012 Habera tvrdil, že bude posledním a rozlučkovým a ve velkých halách už kapela nebude hrát. Reakce fanoušků však údajně kapelu přesvědčily, aby opět vyjela na turné. Team odehrál za svou existenci již kolem 1500 koncertů.

„Já jsem si ani nepomyslel, že nás to bude i po těch všech letech bavit. Dneska už vím, proč nás to pořád baví. Jsme totiž šťastní, že máme takovou spoustu fanoušků," uvedl Habera.

Skupina vznikla v roce 1980, první desku Team 1 si koupilo 250.000 lidí. V letech 1989 až 1991 se stala třikrát Zlatým slavíkem a byla největším konkurentem nejpopulárnější slovenské kapely Elán.