„Letos je o účast v soutěži skutečně mimořádný zájem, máme poslední volné místo pro posádku s originálním plavidlem. Tím pádem mohu už předem ohlásit, že letos překonáme rekord v počtu zúčastněných lodí," řekl ředitel pořádající Agentury Velryba Michal Žáček.

Oblíbený festival Holešovská Regata se uskuteční v zahradách zámku Holešov ve dnech 20. - 21. června. Poprvé bude dvoudenní.

Páteční večer bude patřit Jaromíru Nohavicovi, v sobotu pak zahraje například populární kapela Kryštof, slovenské skupiny No Name a Polemic, Jaroslav Uhlíř s kapelou, Jiří Schmitzer a další. Sobotní program bude, jako již tradičně, zakončený velkým ohňostrojem. Součástí festivalu bude i atraktivní doprovodný program pro děti a dospělé. Chybět nebude tradiční přejezd vodní lávky, několik divadelních představení, bohaté atrakce pro děti nebo projížďky na dračích lodích a mnoho dalšího.

„Právě díky účasti tolika populárních umělců a snad také díky dobrému jménu samotného festivalu jsou zatím prodeje vstupenek v předprodejích rekordní. Znovu bych si dovolil předem upozornit na to, že areál festivalu má přesně stanovenou kapacitu, kterou určitě hodláme dodržet kvůli komfortu a dobrému pocitu všech diváků. Je možné, že letos přijde chvíle, kdy bude vyprodáno, " dodal Michal Žáček. 

Vstupenky

Diváci mají možnost koupit vstupenky za zvýhodněné ceny už jen do konce měsíce května. Od 1. června se budou ceny zvyšovat.

Vstupenky jsou v předprodeji v sítích TICKETPRO a TICKETPORTAL. Bližší informace zájemci mohou získat na stránkách festivalu www.holesovskaregata.cz, nebo na facebookové stránce Holešovská Regata.