„Živý koncert tohoto populárního umělce začne po 22 hodině a před koncertem i po něm bude návštěvníky bavit spousta kvalitních DJs. Nebude chybět ani občerstvení v podobě food zone, výčepní vůz a bary s prémiovým alkoholem nebo nealko nápoji. Na Bacardi Open Air s Majkem Spiritem zkrátka nesmíte chybět," láká za organizátory Lukáš Lauman

K dispozici budou dvě stage (live stage + DJ stage). Na speciálně upravené live stagi se společně s Majkem Spiritem představí slovenský producent a DJ Grimaso. Kromě koncertu zde budou probíhat i akční soutěže s moderátorkou Juli (Kiss Publikum.

Lauman doplnil, že po koncertu následuje nadupaná afterparty, kterou si vezme na starosti zkušený DJ Daniell (resident vyhlášené párty "DIRTY VIBES" na Stodolní ulici v Ostravě) a DJ stage v party stanu obsadí LowMoney, Headdy (Defuckto), Caloosh a LejBojSlim. Můžete se také těšit na exkluzivní světelnou show a skvělý zvuk od značky L-Acoustic!

LIVE STAGE
Majk Spirit
Grimaso
DJ Daniell
DJ Shadow Steve

DJ STAGE /party stan/
DJ LowMoney
DJ Headdy
DJ Caloosh
DJ LejBojSlim

DJs Caloosh a LejBojSlim se poté postarají o zábavu na oficiální Bacardi Open Air! AFTER PARTY v Klubu NA 1, která začne v 1:00h. (poh)