„Pán a paní Chaplinovi byla úžasná dvojice. Celý karneval prožívaly obě děti spolu, přičemž to ani nebyli sourozenci," řekla Deníku za pořádající spolek Věneček při Mateřské škole ve Fryštáku Zdeňka Vidlařová.

Celé řady soutěží, do kterých se občas zapojili i rodiče, si užívalo více než 160 dětí. Nejlepší masku měl nakonec traktorista, který měl na sobě sice jen obyčejné montérky a tričko. Zato měl ale i traktůrek. Pracoval na něm vlastnoručně pro svého synka tatínek Jaroslav Vitovský. „Synka baví jen traktory. Kdybychom jich doma měli sto, tak by to bylo pořád málo," zasmál se zručný tatínek. K výrobě použil papírové krabice a několik latěk dřeva. „Radost byla veliká. Museli jsme ho malému schovat, protože by si jej nejraději vzal i do postele. Věcí si váží, takže snad mu dlouho vydrží," dodal.

Dětský karneval se podle pořadatelů nesl v duchu Rákosníčka, který slaví čtyřicáté narozeniny. Znělka z večerníčku tak na začátku nechyběla. „Měli jsme tu jinak neskutečné množství princezen či víl, byla tu ale i gejša či piráti. Děti byly úžasné," zhodnotila za pořadatele Zdeňka Vidlařová.