Stovky lidí si užívaly vystoupení Kosovců, ti publikum obdařili jedním hitem za druhým. „Kosovci jsou opravdu exluzivní zábavová kapela, která umí,“ pochvaloval si Zdeněk Hrachový skvělou atmosféru letošní noci pod hvězdami. „Letos je to snad poprvé, kdy se už tak brzy tančí,“ podotkl spokojeně.

Na Zádveřickou noc chodí čím dál více návštěvníků, pořadatelé tak museli připravit další místa k sezení. Nechyběly ani speciality domácí kuchyně. Jedna z dalších skvělých věcí na Zádveřické rockové noci je to, že se tam setkají známí, kamarádi, přátelé. Setkání po letech bylo v sobotu jakýmsi radostným bonusem pro Jarmilu Šalamounovou a Evu Formanovou – potkaly se totiž po devětatřiceti letech. „Naposledy jsme se viděly v porodnici,“ smály se. „Jsem už v důchodu, tak jsem si Zádveřickou noc nemohla nechat ujít,“ svěřila se Jarmila.

Silná bouřka v okolí Pozlovic si vyžádala zásah desítek hasičů
Bouřka doprovázená krupobitím a přívalovým deštěm vytopila kemp

Poprvé se na Zádveřické rockové noci objevil i známý zlínský hokejista Miroslav Okál. „Je to tady skvělé, myslím, že přestanu chodit do Flipu,“ vtipkoval kapitán zlínských beranů ve výslužbě. Butty, Kosovci, Slováci Edo Klena & Klenoty a hlavně kapela Fleret a Zuzana Šuláková bavili publikum do pozdní noci, a tak se nikomu nechtělo jít domů. „Bylo to perfektní, tohle vážně v Praze nemáme,“ přiznala se jedna z návštěvnic akce, která z hlavního města do Zádveřic přijela na prázdninovou návštěvu.

Interaktivní výstava na téma dinosauři ve zlínském Zlatém jablku.
Zlatým jablkem se o víkendu opět prošel oživlý dinosaurus