Poprvé v historii bude festival v letošním roce dvoudenní. Hlavním tahákem pátečního programu je fenomenální písničkář Jaromír Nohavica se speciálním koncertem. O Nohavicovi je známo, že na festivalech vystupuje velmi výjimečně.

To, že v případě Holešovské Regaty výjimku udělal, potvrzuje snahu pořadatelů o budování prestiže a dobrého jména festivalu.

Nohavica přijede i se svým stálým hostem, polským akordeonistou Robertem Kusmierskim a diváci určitě mohou očekávat minimálně stejně vřelou atmosféru, jakou někteří pamatují z koncertu před čtyřmi lety, který Nohavica odehrál pro plnou zámeckou zahradu.

Podle svých slov se i právě díky vzpomínce na tento koncert rád vrátí „na místo činu". Headlinerem sobotního programu bude stále populárnější kapela Kryštof, která letos kromě vlastního projektu Kryštof Kempů zahraje v celé republice jen maximálně čtyři výjimečná festivalová vystoupení a Holešovská Regata bude patřit mezi ně.

Dalším účinkujícím bude slovenská skupina NO NAME, která vystoupila už na historicky prvním ročníku festivalu.

Prvních tisíc návštěvníků sobotního festivalového dne dostane hned u vchodu do areálu zámeckých zahrad dárek, a to DVD NO NAME TOUR LIVE 2006. Na pódiu se objeví také Jaroslav Uhlíř s kapelou, který zazpívá nejznámější písničky z celé své kariéry.

Zahrají také další známé kapely a zpěváci jako například Support Lesbiens, Polemic, Jiří Schmitzer, Znouzectnost. Chybět nebudou ani regionální umělci Jitka Šuranská, Elko Band a další.