Paulie Garand + Kenny Rough // Mc Gey + Fatte (Ty Nikdy Label)

Paulie Garand, autor dva roky staré desky Harant a jeden ze členů kapely BPM, na léto 2012 ohlásil vydání svého druhého alba pod Ty Nikdy labelem. A protože, stejně jako zbytek labelu, Paulie neustále pracuje na nových věcech a projektech, tak svůj slib plní a 16. srpna vydává svojí druhou desku pod Ty Nikdy. Ta nese název V hlavní roli a fanoušci se na ní opět můžou těšit na pestrou směs skladeb, kterou Paulie předvedl už na Harantovi.

Koncept desky V hlavní roli vychází z autorovy filmové vášně a v celkem osmnácti skladbách tak lze najít mnoho více či méně skrytých odkazů na Paulieho oblíbené snímky. Důkazem této filmové vášně jsou i dva videoklipy na skladby V cizích rolích a Retard, které vyšly ještě před samotným vydáním desky. Jako hosté se na albu nachází stájový kolega Rest, dále pak Lipo z kapely BPM, Lyrik, Erika Fečová, Karol a Jakub Děkan. O hudební podklady se pak postarali osvědčení producenti DJ Fatte, Kenny Rough, Inphy, ODD, Dtonate, Smart a Peko.

Všichni fanoušci si samozřejmě kromě domácího poslechu alba V hlavní roli budou moct užít atmosféru také na koncertech, na kterých se Paulie Garand objeví v rámci podzimní Československé tour. Na té bude ke slyšení průřez skladeb hlavně z nové desky, nezapomene se však ani na starší osvědčené hity. Záda přitom bude Pauliemu krýt jeho liberecký kolega, producent a DJ Kenny Rough. Na tour navíc Paulieho s Kennym doprovodí i dvojice Gey & DJ Fatte se show k jejich společnému albu Imaginárium a jako bonus se DJ Fatte představí i se speciální live show ke své nové sólo desce Fatte No More, která vychází ve stejný den jako V hlavní roli - tedy 16. srpna.

Akce se koná 21. září v Golem Gambrinus klubu

Chcete vyhrát lístky?

Stačí odpovědět správně jednoduchou otázku a být mezi nejrychlejšími

Soutěž se koná jen dnes 20. 09 2012 do 22 hodin

Vyhrává 5 nejrychlejších autorů správné odpovědi

Výherci si budou moci vstupenky vyzvednout v pátek do 16:00

Soutěžní otázka:

 Kolik skladeb najdete na desce Fatte No More?

Odpovědi posílejte nejpozději do dnešních 22 hodin na e-mailovou adresu zuzana.raskova@denik.cz s poznámkou SOUTĚŽ GOLEM v předmětu a nezapomeňte uvést své jméno a kontakt.