O uplynulém víkendu se pod Malenovickým hradem v pivovaru Zlínský švec uskutečnil křest CD zlínské skupiny PREMIER, s názvem Unplugged a definitivně tak kapela odstartovala své letní tour spojení s pivovarem.

I samotný výběr místa, kde se křest uskutečnil není náhodný, jak nám prozradil zpěvák kapely Jarda Bobowski: "Spolupráce začala již minulý rok a nyní jsme to dotáhli již trošku dál a to jak naším novým počinem, tak názvem celé šňůry koncertů po českých i slovenských městech".

"Nám pivo od Ševce velice chutná, jsme jeho fanoušci a proto ten slogan - Pivo,které má zvuk."

Koncert začal něco málo po půl deváté a kapela ho odstartovala jedním z největších hitů - písničkou Nejsi, jejíž charizmatickou melodii zahrál na housle Tomáš Zindler.

Postupně kapela odehrála ve velmi příjemné atmosféře zaplněného pivovaru celou desku, nechyběly ani hity, které kapele asi už nikdo neodpáře, jako je nesmrtelný Hrobař. Tato píseň jakožto i ostatní songy měli velmi zajímavou arange, bubeník hrál na cajon, kytarista Yarda Mikoška brilantně sřídal ukulele s klasickou elektrickou kytarou a celou atmosféru podařených kousků umocňoval zvuk houslí Tomáše Zindlera.

Samotného křestu /jak jinak než pivem/ se pak zhostil přímo pivovarník Martin „Švec" Velíšek společně s producentem a vydavatelem EMP Music Luďkem Malárem. 

Horkou novinkou pro fanoušky kapely je i fakt, že skupina natočila nový klip s názvem Karamelový den, který taktéž na křtu zazněl a který je možné shlédnout na kanále youtube:

Zdroj: Youtube