„Jednašedesátiletý řidič vozidla Škoda Octavia zde jel ve směru od Vizovic do centra Zlína. Vedle něj po chodníku utíkal chlapec. Z tohoto důvodu řidič chlapce sledoval a jel pomalu,“ popsala mluvčí zlínské policie Lucie Javoříková.

Těsně před přechodem pro chodce najednou chlapec bez rozhlédnutí vběhl do vozovky bezprostředně před auto tohoto řidiče.

„Muž ihned dupl na brzdu. Do chlapce však pravým bokem svého auta narazil a ten poté spadl na vozovku. Chlapec utrpěl lehké zranění a byl z místa nehody převezen do krajské nemocnice k ošetření. U řidiče provedli policisté dechovou zkoušku, která byla s negativním výsledkem,“ uvedla mluvčí.

Výstražná stávka zaměstnanců před firmou Mitas ve Zlíně.
Do stávky v Mitasu se zapojilo na pět set zaměstnanců

Škoda na jeho autě nárazem nevznikla.

Nehoda je nadále v šetření dopravních policistů, kteří nyní hledají řidiče vozidla TAXI, který v době nehody jel za vozidlem Škoda Octavia řidiče, který do chlapce narazil.

„Taxikář po nehodě dle svědků na místě zastavil, po chvíli však odjel pryč. Prosíme tohoto muže jakožto svědka, aby se s informacemi k dané nehodě přihlásil na tísňovou linku 158,“ vyzvala Javoříková.

V otrokovické části Baťov by mohl vzniknout market Billa, a to na ploše ve dle autobusového nádraží. Tamní bunkr by tak byl kvůli tomu odstraněný.
Market na Baťově? Vyroste Billa, padne bunkr