Dne 28. 8. 2015 bude otevřena největší fan zóna letošní Barum Czech Rally Zlín. CREAM Safety a Fan zóna pojme více než 2000 lidí. Tribuny a místa na stání mají kapacitu 1200 lidí. Návštěvníky CREAM Fan zóny čeká ještě překvapení v podobě představení unikátního konceptu supersportu R200 dle návrhu designéra Petra Novaque a z dílny společnosti Hoffmann Novaque, která tento supersport nabízí v limitované edici.

CREAM Safety a Fan zóna Barum Rally Zlín bude umístěna mezi Baťovým institutem (budovy 14 /15 areálu Svitu) a budovou 34. Hlavní program ve fan zóně v areálu bývalého Svitu začne v pátek 28. srpna od 16 hodin. Pořadatelé předpokládají, že zónu navštíví zhruba 2000 lidí. Tribuny a místa k stání pohodlně pojmou až 1200 motoristických nadšenců.

Velice důležitá je otázka bezpečnosti. Podle Roberta Jaška, mluvčího skupiny CREAM, budou hned za silnicí rozestavěné betonové bloky s 11metrovou safety zónou. V místě fan zóny navíc bude šikana, a tedy přirozené zpomalení jedoucích aut.

,,V naší Safety zóně bude působit dostatečný počet členů ochranky, pořadatelů a hasičů. Návštěvníkům doporučujeme použít pro cestu do Svitu MHD, nicméně za budovou 34 bude k dispozici menší parkovací plocha s asi stovkou parkovacích míst," říká Robert Jašek.

Podle něj se neočekávají žádné dlouhé fronty u stánků s cateringem, protože jsou nasmlouvány dostatečné kapacity občerstvení. Pamatováno bude rovněž na mobilní toalety, které se umístí na pozemku společnosti CREAM ve vzdálenosti zhruba 20 – 30 metrů od hlavního pódia.

Vedle fan zóny bude divákům přístupné i zázemí Star Rally Historic s mnoha youngtimery a oldtimery závodních aut, které v pátek 28. srpna budou mít před hlavní diváckou Super RZ vlastní rychlostní zkoušku.

Vstup do fanzóny a na afterparty je zdarma, vstupenky na tribuny a na místa na stání jsou k dispozici na recepci budovy Max 32, Jana Antonína Bati 5648 ve Zlíně v ceně 99 Kč na osobu. Brány fan zóny se otevřou v pátek 28. 8. 2015 v 16:00 hod. V doprovodném programu se o zábavu postará kvalitní DJ line-up se jmény jako jsou DJ A-dee, DJ/MC RICO (Radost FX – Praha), DJ Tommy Rogers (Studio 54 – Praha), DJ Ondrej Albrecht (Kiss Publikum). Celá show vyvrcholí po divácké Super RZ v CREAM afterparty.

Sledujte facebookový profil CREAM Safety a Fan zóna Barum Czech Rally Zlín