„O vítězství se porve 10 týmů rozlosovaných do dvou základních skupin. Do finálových bojů pak postoupí 2 nejlepší týmy z každé skupiny," prozradil ředitel turnaje Petr Bartoník.

Mezi favority na vítězství patří historicky nejúspěšnější tým turnaje, sedminásobný vítěz Krijkos Otrokovice, účastníci krajské ligy ve futsale SK Baťov a ASC Bohuslavice nebo již zmíněný slovenský tým. Uspět bude chtít i pořádající oddíl Jiskra Otrokovice.

„Poslední kola ligové soutěže se nám příliš nepovedla. Věřím však, že se na domácím turnaji vyhecujeme, prolomíme smůlu a nějaký zápas vyhrajeme. Naší výhodou je, že nepatříme mezi favority a tak můžeme jen překvapit. Postup ze skupiny by byl obrovský úspěch." řekl brankář Jiskry Ondřej Kymla.

„Ve spolupráci se sponzory jsme připravili hodnotné ceny pro nejlepší 4 týmy, ale také individuální ceny pro nejlepšího hráče, střelce a brankáře," doplnil Petr Bartoník.

Zbývá dodat, že turnaj začíná v 9.00, finále se pak hraje od 18:00. Diváci mají vstup do sportovní haly zdarma. Více informací lze nalézt na www.jiskra-futsal.com.

Rozlosování do skupin:

SKUPINA A

SK Baťov

Krijkos Otrokovice

Bellerofontes Zlín

TJ Jiskra Otrokovice

Bušaco Zlín

SKUPINA B

FRU FRU Vsetín

Betis ASPV SK Zlín

Trávníky United FC Otrokovice

ASC Bohuslavice

ALFA Dubnica nad Váhom.