"Do Bystřice s námi neodjely tři velké opory, které se pravidelně umísťují do 5. místa v každém závodě," hlásil oslabení kosmonoské Trefy její šéf Michael Fiedler.

V sobotu byl na programu závod s hromadným startem. Dopoledne závodili dospělí a dorostenci. "Z našich řad byl nejúspěšnější Ladislav Schejbal, který vybojoval 2. místo (se střelbou 1-2-4-3)," hlásí Fiedler. Odpoledne startovaly děti. V žácích do 10 let vybojoval 4. místo František Jelínek (střelba za 2). Děti zářily hlavně v kategorii 11-12 let, kde krásné 3. místo vybojoval Jakub Kašpar (0-1) a v dívkách vybojovala 1. místo Adriana Zikánová (1-0) s náskokem 0,4 vteřiny. Pěkné 6. místo v žákyních 13-14 let vybojovala Tereza Schejbalová.

V neděli dopoledne startovaly nejdříve děti a běžel se sprint se štafetovou střelbou. Zde se tolik nedařila střelba a po dvou netrefených terčích obsadili v žácích do 10 let František Jelínek 5.místo a Jakub Neühauser 12. místo. V žácích 11-12 let obsadil 7. místo Jakub Kašpar (0-0 se dvěma dobíjeními). Zato se ale dařilo žákyním 13-14 let, kde 1. místo vybojovala Tereza Schejbalová a 5. místo Eliška Fiedlerová, obě neminuly ani jeden terč.

V odpoledním závodě vybojoval druhé stupně vítězů Ladislav Schejbal a to třetím místem. "V celkovém pořadí Českého poháru družstev jsme se i přes neúčast některých našich opor posunuli na druhé místo," uzavírá Fiedler.