FC INTERNAZIONALE OTROKOVICE – NEJEZBACH VYSOKÉ MÝTO 1:4 (0:1)

„Zklamání trošku zůstává, ale s herním projevem jsem byl spokojený," přiznal brankář a organizátor Pavel Mičuda.

Vysoké Mýto se ve 12. minutě ujalo Münzbergerem jednobrankového vedení, přesto domácí drželi s favoritem krok. „V prvním poločase jsme měli několik šancí, které jsme měli proměnit, jsme nedali a pykali jsme. První gól soupeře byla spíše nabídka na teč, která se bohužel povedla," zalitoval Mičuda.

Naděje svitla účastníkovi zlínského krajského přeboru ve 21. minutě, kdy Žáček vyrovnal. „To byl bonus. V kabině o poločase jsme si řekli, že musíme pokračovat ve stejném stylu jako doposud. Bohužel pak soupeřovi vyšly tři povedené brejky v krátkém časovém úseku a bylo po zápase," mrzelo otrokovického gólmana

„I tak musím ocenit snahu spoluhráčů že to nezabalí a snažili se do posledních vteřin skórovat, což se bohužel nepovedlo díky skvěle chytajícímu Gerčákovi," uznal Pavel Mičuda kvality svého soupeře a brankářské reprezentační jedničky.

Branky: 21. Žáček – 12. Münzberger, 25. Jeníček, 29. J. Gerčák, 31. Mar. Brychta. Rozhodčí: Gasnárek, Štipčák. Bez karet. Diváci: 100.

Internazionale Otrokovice: Mičuda (Jandura) – Sviecka, Močička, Kolář, Fajgara, Mařák, Žáček, Kovář, Gazda, Pospíšil, Spurný.