Semifinále: Devils Prozax Zlín – Pardubice 8:4 (3:2)

V semifinálovém duelu Zlín v páté minutě prohrával 0:2. Dva góly Macharáčka a jedna trefa Urbance však poslaly domácí tým v 17. minutě do vedení na 3:2. Ve druhé půli se ovšem Pardubice znovu dostaly do jednobrankového náskoku na 4:3. Závěr střetnutí už ale režíroval zlínský kolektiv. „Po celý průběh utkání jsme měli puk víc pod kontrolou. Soupeř nám však dával góly z ojedinělých akcí. Od třicáté minuty se ovšem do výsledku promítly naše větší technické dovednosti," informoval kouč vítězů Ivan Tomaštík.

Branky Devilsu Zlín: Macharáček 3, Patrik Urbanec 2, Janeba 2, Kužílek.

Finále: Devils Prozax Zlín – Hradec Králové 11:5 (4:0)

Ve finále byli domácí lepší už od úvodního buly. Zlín si brzy vypracoval dostatečný náskok, nicméně po změně stran jeho hráči polevili v nasazení. Východočeši proto stačili zmírnit svoji porážku. „Zápas jsme mohli vyhrát i vyšším rozdílem, ovšem mí svěřenci, když zjistili že je družstvo Hradce Králové nemůže ohrozit, přestali planit defenzivní úkoly," trochu se na svůj celek zlobil Tomaštík.

Branky Devilsu Zlín: Kužílek 2, David Hrazdíra 2, Christov 2, Janota, Macharáček, Hlaváč, Dalajka, Janeba.

Přehled výsledků final four ve Zlíně:

Semifinále: Devils Prozax Zlín – Pardubice 8:4 (3:2), Hradec Králové – Přerov 7:0 (4:0).

O 3. místo: Přerov – Pardubice 6:5 (4:2)

Finále: Devils Prozax Zlín – Hradec Králové 11:5 (4:0).

Sestava Devilsu Zlín: Stojar, Loučka-Patrik Urbanec, Janota, Kužílek, Christov, Macharáček, David Hrazdíra, Janeba, Dalajka, Hlaváč, Payer. Trenéři: Jiří Suhrada, Ivan Tomaštík, Richard Hrazdíra.