„Kluci odehráli ten nejlepší výsledek, co se nám v extralize za oddíl podařilo kdy zahrát,“ potvrzuje a rozplývá se nadšením zlínský trenér Ladislav Navrátil.
„Chytrá a disciplinovaná hra, výborné střely. Prostě pohlazení pro oko,“ rozebírá hru svých úspěšných svěřenců kouč, který v rozehrané sezoně věští úspěch.

„V minulosti jsme si mezi nejlepšími soupeři získali pozornost, ale v letošní sezoně i mimořádný respekt. Pouze horší skóre nás v Olomouci posunulo na druhou příčku,“ poukázal na poslední úspěchy Navrátil.

Na Hané zlínská dvojice předvedla jeden ze svých nejlepších výkonů.

„Turnajem jsme se prokousávali zápas od zápasu. Přestože výsledky vypadají jinak, tak extraliga je natolik vyrovnaná, že body se dají lehce ztratit s kýmkoliv,“ varuje před bezbřehým optimismem zlínský útočník Jan Krejčí.

„Trochu nás může mrzet, že jsme nevyhráli všech šest víkendových zápasů. I v tom posledním jsme měli k výhře blíž a celý zápas jsme vedli. Ale i tak jsme velmi spokojeni. Další kolo se hraje 3. června v Šitbořicích a jsme rozhodnuti udělat vše pro to, aby naše šňůra dobrých výsledků pokračovala i nadále,“ slíbil za tým Krejčí.

Pořadí EXTRALIGY po 2. kole: 1. SC Svitávka 28 (73:48), 2. Favorit Brno 1 27 (58:35), 3. Zlín-Prštné 26 (52:35), 4. MO Svitávka 19 (45:35), 5. Plzeň 1 15 (52:60), 6. Favorit Brno 2 7 (29:60), 7. Šitbořice 1(28:64).