Nečekaná výhra na stolech favorizovaného Vsetína se pro hostující tým začala rodit už na začátku utkání. Zlínu se totiž povedla úvodní čtyřhra, ve které duo Prnová, Mrázková pokořilo domácí dvojici Obadalová, Ondryášová. Klub z krajského města později vedl už 4:0. Vsetín ve zbývající fázi střetnutí skóre jenom korigoval na 1:4, 2:5 a 3:6. Sedmý bod hostí pak získala Mrázková, jež pokořila Vaculíkovou.

„Pro náš úspěch bylo důležité, že kromě čtyřhry se podařilo Mrázkové porazit domácí jedničku Obadalovou. Hodně nám ovšem nahrálo, že Vsetínu chyběla největší opora Eva Volková,“ uznal kouč zlínských stolních tenistek Mojmír Mrázek.

Body KST Zlín: Prnová 3, Mrázková 2, Barotová, čtyřhra: Prnová -Mrázková.

FRÝDEK-MÍSTEK - KST ZLÍN5:5

Ve vyrovnané partii Zlín prohrával 0:2, ale později se zvedl a celkem čtyřikrát dokázal srovnat. V závěru zápasu za stavu 4:4 mohly Zlíňanky pomýšlet dokonce na vítězství, ale Mrázková nečekaně podlehla Pospíšilové, a tak remizu pro hostující družstvo zachraňovala Barotová výhrou nad Hermanovou.
„Rovněž v tomto duelu jsme čekali vítězství, nicméně domácí tým měl v některých utkáních více štěstí,“ konstatoval Mojmír Mrázek.

Zlínské hráčky držela nad vodou především Prnová, která v obou víkendových duelech uhrála pro svůj tým po třech bodech.

Body KST Zlín: Prnová 3, Mrázková, Barotová.