První semifinálový duel zvládly Malenovice až nečekaně hladce. Domácí poslal do vedení v osmé minutě Sloboda, o minutu později přidal gól v oslabení Kadlčák a stejný hráč se postaral o to, že ve 12. minutě to bylo už 3:0. Také v dalším průběhu střetnutí malenovický tým kraloval. Hodonín se trochu vzpamatoval až ve třetím dějství, kdy se mu podařilo alespoň korigovat skóre. „Zápas jsme zvládli dobře takticky. Byli jsme důslední v koncovce a prakticky celé střetnutí jsme hosty přehrávali. Hodně nám rovněž pomohlo, že soupeře moc nepodržel brankář Lindner," hodnotil utkání vůdce lavičky Malenovic Miroslav Hložánek.

Ve druhém souboji se domácí v první třetině trápili, ale od druhé části už opět začali naplňovat roli favorita. Hned v 16. minutě otevřel účet zápasu Věchet a v 26. minutě znovu v oslabení opět Kadlčák zvyšoval na 2:0. Hodonín záhy korigoval na 2:1, ale to už bylo ze strany Jihomoravanů všechno. „Teprve po pohovoru v kabině v první přestávce utkání se náš výkon zlepšil. Na ploše jsme hýřili pohybem a Hodonínu dělal problémy také náš důraz. Pochvalu zaslouží gólman Terna, protože zejména jeho přičiněním jsme v prvním dějství nepustili hosty do vedení," informoval po druhé partii Hložánek.

1. ZÁPAS: MALENOVICE – HODONÍN 7:2 (3:0, 3:0, 1:2)

Branky Malenovic: Sloboda 2, Kadlčák 2, Chmela, Szotkowski.

2. ZÁPAS: MALENOVICE – HODONÍN 6:1 (0:0, 3:1, 3:0)

Branky Malenovic: Věchet 2, Kadlčák, Rzesotto, Kačor, Chmela.

Sestava: Terna, Kašpárek – Rzesotto, Kačor, Chmela, Novák, Konvička, Smolka, Navrátil, Kadlčák, Sloboda, Szotkowski, Říman, Kučera. ⋌(hot)