„Zklamaní jsme byli hlavně po zápase, protože jsme měli více šancí a soupeře jsme do ničeho nepouštěli. Teď už ani ne,“ líčil den po utkání 30letý gólman.

Panteři měli v pátém duelu dobře nakročeno k tomu, aby sérii ještě prodloužili a vrátili se do Otrokovic. Ve 44. minutě vedli 2:0. Jenže o minutu později přišel zřejmě klíčový okamžik, kdy domácí Chodov neregulérně snížil na 1:2.

Skórující Tyl se při dorážce míčku do brány dopustil hned tří přestupků proti pravidlům. „Rozhodilo nás to. Naše koncentrovanost pak byla menší,“ přiznal Michajlovič.

„Na druhou stranu celý zápas nám to neprohrálo, byla to jen jedna branka. Je škoda, že jsme nastřelili ještě dvě tyčky,“ dodal.

I po porážce 1:4 ve čtvrtfinále play-off můžou být ovšem florbalisté Otrokovic se sezonou spokojení. Dokázali potrápit a také porazit nejednoho favorita, v základní části skončili sedmí, když až v úplném závěru vypadli z nejlepší šestky a ve vyřazovacích bojích Chodovu vzdorovali.

„Hráli jsme vyrovnaně, bohužel jsme ale nedávali góly. Asi to bylo o kvalitě,“ doplnila opora.

Nyní se tým bude věnovat ještě regeneračním tréninkům, hráči si odpočinou a nebude trvat dlouho a zase se budou ladit na novou sezonu. V ní by se snad opět měli opřít o svého mimořádného brankáře.

„Nepřemýšlel jsem nad změnou klubu a nijak to neřeším. Asi budu v Otrokovicích pokračovat dál, nemám důvod odcházet,“ prozradil Radovan Michajlovič.