„Rozhodně nás čeká další kvalitní soupeř, který se veze na vítězné vlně. Ovšem ani my na tom minimálně herně nejsme špatně, proto jdeme do utkání s jasným cílem postoupit. Rozhodně nejsme bez šance, kluci berou zápas prestižně," tvrdí před duelem kouč Zlína Andrej Titkov.

Právě poslední vyrovnané partie s ostřílenými celky nejvyšší soutěže a pár cenných skalpů nabíjí jeho svěřence potřebným sebevědomím.

„V Karviné jsme měli bodovat, ale to už je pryč. I přes těsnou porážku jsme si alespoň v praxi vyzkoušeli nový obranný prvek, který se ukázal jako velmi účinný a zvyšuje naši flexibilitu v defenzivě," pochvaluje si ruský trenér.

S kterou variantou vyrukuje dnes na Brno, si ale nechal pro sebe. „Mají na naše poměry nezvykle úspěšné spojky, velká síla dřímá především v Hubáčkovi a Dostalíkovi," upozornil na největší sílu Brňanů trenér, kterého zaujala i vyrovnaná dvojice gólmanů.

„My však nic speciálního vymýšlet nebudeme, navíc bez zraněného rozehrávače Paviče toho ani moc měnit nemůžeme. Budeme se opět snažit prosadit naší výbornou hrou založenou na skvěle pracující obraně v čele s našimi gólmany," dodal sebevědomě Titkov.