Další duel série na čtyři vítězství je na programu v neděli opět ve Zlíně od 15.30 hodin před kamerami České televize.

PANTHERS OTROKOVICE – CHODOV 5:12 (0:5, 2:2, 3:5)

„O všem dnes rozhodlo první dějství, ve které chyběla koncentrace na zápas, hráči byli bez ducha, bez chuti, nefungovala obrana, rozehrávka, prostě nic,“ zlobil se po utkání trenér Panterů Jan Holovka. „Těžko říci proč, se to stalo, fakt nevím,“ krčil rameny.

Jiskra naděje vzplála domácím v polovině zápasu, kdy snížili na rozdíl tří gólů. „Velká škoda, šance na kontaktní branku tam byly. Soupeř však prokázal své kvality, zkušenost a drama pak již nepřipustil.“

V závěru tak Otrokovičtí se alespoň snažili zabránit debaklu, který visel ve vzduchu (44. – 2:10). „Ve změně povrchu a prostředí bych problém neviděl. Vždyť během sezony jsme vyzkoušeli téměř vše. Bohužel dnes to nevyšlo,“ posteskl si kouč Otrokovic.

Přestože se zdá být o prvním semifinalistovi rozhodnuto, Panteři zbraně před dnešní odvetou neskládají.

„Porazit čtyřikrát v řadě Chodov je asi nemožné, ale pokusíme se o to. Rozhodně se v neděli pokusíme výhrou prodloužit si sezonu a v úterý si ještě zahrát v Praze,“slíbil za celý tým trenér Holovka.

Branky a nahrávky: 24. Koňařík (Sovják), 29. Flousek (vlastní), 48. Uhrinovský (Kostka), 50. Hradil (Vaněk), 56. Sovják (Ťopek) – 5. Cepek (Jendrišák), 8. Jendrišák (Sýkora), 12. Curney (Pražák), 16. Curney (Cepek), 20. Dóža (Šochman), 35. Dóža (Šochman), 37. Mikeš, 42. Hanic (Hartmann), 44. Dóža (Štegl), 44. Sýkora (Hanic), 49. Hanic (Podhráský), 59. Sýkora (Jendrišák). Rozhodčí: Nováček, Vašíček. Vyloučení: 2:2. Využití: 0:2. Diváci: 900. Střely na branku: 37:37. Stav série: 0:3