„Do utkání nejdeme jako favoriti, můžeme jen překvapit. Nicméně soupeř nyní nehraje v ideální formě, zápas bude vyrovnaný," míní obránce Michal Nagy. „Uděláme maximum pro to, abychom získali tři body," dodal.

Otrokovičtí jsou aktuálně desátí se stejným počtem bodů jako jedenáctý Liberec, jehož čeká lehčí souboj. Představí se totiž na půdě posledních Královských Vinohradů. Přesto Panteři věří, že by Pražané mohli budoucího protivníka v boji o záchranu potrápit.

„Mohli by nám pomoct a sebrat jim body," přeje si 26letý srdcař mužstva.

Jestli se tak stalo, bude loňský extraligový semifinalista před svým duelem vědět. Liberec nastoupí v sobotu v 18:30 hodin, Panteři v neděli od 17 hodin.

„Počkáme si na výsledek. Nicméně ať dopadne tak nebo jinak, na náš zápas vliv mít nebude," tvrdí opora Otrokovic.

Výběr trenéra Daniela Folty už delší dobu směřuje přípravu na bitvu o udržení, přičemž skutečnost, kde začne sérii, hlouběji neřeší.

„Letos se bude hrát na čtyři vítězné zápasy, takže v tomto případě není až tolik rozdíl, jestli první dva duely odehrajeme doma, nebo venku. Jiné by to bylo, kdyby se hrálo na tři výhry," poznamenal Michal Nagy.

Bek u klíčových soubojů sezony chybět nebude. Z tvrdého nárazu na mantinel v utkání s Královskými Vinohrady se hned zbrchal a nyní „jen" hojí pozůstalé šrámy.

„Mám naražené a spálené koleno, ale to je v pohodě," prokazuje chlapský přístup florbalista s padesát šestkou na dresu.