„Favorit tohoto zápasu je daný, my můžeme pouze překvapit. Jenom na výlet ale určitě nepojedeme," slibuje otrokovický trenér Daniel Folta, jenž tuší, že domácí v žádném případě aktuálně šestý tým tabulky nepodcení. „Společně s Vítkovicemi jsme Střešovicím uštědřili zatím jediné porážky v soutěži, což nám budou chtít vrátit. O to bude nedělní utkání těžší," nepochybuje kouč Panterů.

Tomu předchozí přestávka přišla náramně vhod, neboť Otrokovičtí po důležité výhře nad Ostravou nezvládli přátelský duel se slovenskou reprezentací a vysoko prohráli. „O výsledek až tolik nešlo, spíš mě mrzel přístup některých mladých hráčů. Bojujeme s tím už delší dobu. Jakmile se dostaví výhra, zejména méně zkušeným hráčům stoupne sláva do hlavy a jejich koncentrace a další utkání nejsou uspokojivé," vypozoroval Folta.

V mistráku by se ovšem podobná liknavost zle nevyplatila. „Nasazení a přístup celého mužstva musí být určitě diametrálně odlišné. Jakmile hrají někteří jenom na půl plynu, síla a kvalita celého mančaftu jde rapidně dolů. Věřím, že si to kluci uvědomí a Střešovice poctivým výkonem potrápí. Mým tajným přáním je v Praze bodovat," svěřil se otrokovický trenér.

Hned po vánočních svátcích pak hostí jeho svěřenci turnaj čtyř nejlepších celků v Českém poháru.