„Bohužel v první disciplíně dřepu nedal základní pokus. Přestože byli kluci perfektně připravení a za normálních okolností by na mistrovský hattrick dosáhli, zbývající trojice v čele se slovenským reprezentantem Robertem Valachem, juniorem Adamem Portéšem a Michalem Krčkem už bojovala jen o umístění," posteskl si zklamaný Stanislav Krček, šéftrenér zlínského klubu.

V konkurenci desítky nejlepších družstev v ČR vítězství slavil výběr Prahy před Nymburkem. „Každý den není posvícení," pousmál se smířený Krček.
Radost mu tak uplynulý víkend udělal výběr, který si z Bohumína, Mistrovství severní Moravy mužů, žen a talentované mládeže v silovém trojboji RAW (bez vybavení) odvezl hned několik cenných kovů.

„Nejhodnotnější výkon podal v kategorii do 93 kg Lukáš Kovařík, který v trojboji nazvedal 600 kg a s přehledem vyhrál. Do 74 kg získal stříbro Petr Krajíček a bronz Petr Tichý. V kategorii talentovaná mládež, kdy tato soutěž byla nominační na MČR, vybojovala dorostenecký titul Lucie Danová. V juniorkách byla nejlepší další naše Klára Zmeškalová a mezi juniory slavil Arnošt Vogel," pochlubil se úspěchy svých svěřenců Stanislav Krček.