„I když v údolích už pomalu začíná jaro, u nás lyžařská sezóna ještě zdaleka nekončí. Díky kvalitním zásobám technického sněhu jsou sjezdovky ve výborném stavu a v kombinaci se současným slunečným počasím nabízejí krásné předjarní lyžování s opalováním. Pouze snowtubing je dočasně mimo provoz, v teplejším počasí je jízda ve sněhovém korytu příliš pomalá," konstatoval šéf Ski areálu Razula Luboš Sušila.

Nedělní Maškarní lyžovačka začne registrací v 9 hodin, od 10.30 hodin odstartují soutěžní jízdy masek. Na svahu bude připravena sjezdová trať s překážkami plnými sladkostí, které si děti mohou za jízdy utrhnout a odnést s sebou nebo rovnou sníst. Letos poprvé se mohou zapojit i účastníci na sáňkách a bobech. Děti, které dorazí v maskách, lyžují po celý den zdarma. Bude se také soutěžit o nejoriginálnější a nejhezčí masky. Návštěvníky přijde pozdravit maskot Ski areálu Razula strašidýlko Razulák a také Maxipes Fík. Pro odpočinek po lyžování bude na terase u hotelu Horal připraven koutek stolních her Mindok a občerstvení pro děti i jejich rodiče.

Den před Maškarní lyžovačkou, v sobotu 4. března, se mohou děti zapojit do posledního letošního závodu O pohár strašidýlka Razuláka na sjezdovce Horal.

Sobotní lyžování mohou návštěvníci spojit také s návštěvou relaxačního centra Wellness Horal, kde se koná Saunová noc s prodlouženou otevírací dobou do půlnoci.

Více: www.razula.cz