Ztrátu dvou bodů dvaadvacetiletá gólmanka těžko vstřebávala. „K vítězství nám scházely trochu přesnější střely, a také jsem mohla nějaké pokusy soupeře chytit, tedy hlavně z křídla," řekla Stojarová.

Tu stejně jako zbytek mladého veselského týmu těsná porážka s moravským rivalem nesmírně mrzela. „Všechny jsem hodně zklamané," přiznala sympatická házenkářka.

Napínavé střetnutí nakonec rozsekla až závěrečná pětiminutovka. Zlín se dostal v hektickém závěru do tříbrankového trháku a svůj náskok již nepustil. „Byl to naprosto vyrovnaný zápas. Se Zlínem jsem se celé utkání tahaly, celou dobu to bylo o jediný gól. Soupeř nám utekl až na konci," připomněla Stojarová, která hlavně v prvním poločase předvedla několik bravurním zásahů. „Motivaci jsem měla, škoda že to nevyšlo," posteskla si.

I když se na panenky na soupeře pečlivě připravovaly, nakonec body nezískaly. „Věděly jsme, kam budou Zlíňačky střílet. Na tréninku jsme se tomu věnovaly, ale úplně se nám to nepovedlo," řekla Stojarová.

Brankářku Veselí potěšili alespoň diváci, kteří vytvořili parádní atmosféru. Takový hukot v městské sportovní hale i zásluhou hostujících příznivců dlouho nebyl. „Atmosféra byla úplně vynikající. Chtěla bych poděkovat všem divákům, že přišli a pomáhali nám. I kvůli nim mě porážka štve," uvedla.

Veselanky si další zbytečnou porážkou zkomplikovaly cestu do vyřazovacích bojů. Šance na postup do play-off stále žije, ale není velká. „Musíme dál makat, bojovat a hlavně porazit další soupeře," dodala Stojarová.